ΑΓΓΛΙΑ

Ο καταραμένος Σεπτέμβρης της Γιουνάιτεντ!

Ο καταραμένος Σεπτέμβρης της Γιουνάιτεντ!
Νάνι © IAN HODGSON

Τρίτο διαδοχικό χαμένο πέναλτι είχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο Σεπτέμβριο με τον Άλεξ Φέργκιουσον να αναλαμβάνει την ευθύνη (videos)

Όπως φαίνεται ο Σεπτέμβρης δεν είναι καλός μήνας για την Γιουνάιτεντ όσο αφορά τις εκτελέσεις από την άσπρη βούλα, αφού στο ματς εναντίον της Γαλατάσαραϊ για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, χάθηκε το τρίτο διαδοχικό πέναλτι.

Αυτή τη φορά "δράστης" ήταν ο Πορτογάλος Νάνι, που δεν μπόρεσε από τα έντεκα βήματα να νικήσει τον Μουσλέρα της Γαλατά.

Όλα ξεκίνησαν στις 2/9 και το παιχνίδι εκτός έδρας με την Σαουθάμπτον, με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να χάνει πέναλτι στο 69ο λεπτό, στην προσπάθεια του να το εκτελέσει αλά... Πανένκα/Πίρλο... Περόνε!

Στη συνέχεια έπρεπε να φτάσουμε στις 17/9 και τον εντός έδρας με την Γουίγκαν. Στο 4ο λεπτό ο Χάμπσι ανέτρεψε, σύμφωνα με τον διαιτητή, τον Γουέλμπεκ και ο Ερνάντες ανέλαβε την εκτέλεση. Ο κίπερ της Γουίγκαν ωστόσο έσωσε την ομάδα του από το γκολ.

Τέλος φτάνουμε και στο ματς της Τετάρτης (19/9), με τον Νάνι να μην καταφέρνει να σκοράρει από την άσπρη βούλα στο 53ο λεπτό και τον Άλεξ Φέργκιουσον να δηλώνει πως αναλαμβάνει την ευθύνη για τα χαμένα πέναλτι!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ