ΑΓΓΛΙΑ

Ο Γκασκόιν "καρφώνει" Ντρογκμπά και Μπαλοτέλι!

Ο Γκασκόιν "καρφώνει" Ντρογκμπά και Μπαλοτέλι!

Ο Πολ Γκασκόιν έδωσε συνέντευξη, παραμονή των 45ων γενεθλίων του, και μίλησε για τη νέα του ζωή χωρίς αλκοόλ και ναρκωτικά. Τα φαρμακερά βέλη του για Ντρογκμπά, Μπαλοτέλι, Μαντσίνι και η "αγάπη" του για την... Άρσεναλ!

Τον Ιούλιο του 2010 η ζωή του είχε πιάσει πάτο, με την ασταμάτητη κατανάλωση αλκοόλ και το μπλέξιμο με τα ναρκωτικά να απειλούν σοβαρά να κόψουν το νήμα που τον έδενε με τη ζωή.

Το γεγονός αυτό φαίνεται πως "ταρακούνησε" συθέμελα τον Πολ Γκασκόιν, και έτσι ο παλαίμαχος Άγγλος άσος έχει μπει στο σωστο δρόμο εδώ και 18 μήνες, έχοντας βγάλει οριστικά από τη ζωή του τις δύο "καταραμένες" αγάπες του παρελθόντος.

Πλέον το πρόγραμμα περιλαμβάνει γυμναστήριο, αγώνες σε γήπεδα "5Χ5" και σπιτικό φαγητό, με τον "Γκάζα" να μιλάει για τη νέα του ζωή αλλά και για τον σύγχρονο κόσμο του ποδοσφαίρου σε μία συνέντευξη εκ βάθους καρδίας που παραχώρησε στους "Times" του Λονδίνου, μία ημέρα πριν κλείσει τα 45 του χρόνια (27/5/1967).

Από αυτή ξεχωρίζουν φυσικά οι αναφορές του στο ποδόσφαιρο, με τον πρώην ασο των Τότεναμ, Λάτσιο και Ρέιντζερς να μη "χαρίζει κάστανα" και να ρίχνει ευθείες βολές για μερικούς διάσημους άσους του σύγχρονου ποδοσφαίρου, όπως για παράδειγμα ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Ατάκες από τη συνέντευξη του Πολ Γκασκόιν στους "Times":

* "Θυμάμαι τις ημέρες που στις 7 το πρωί το μοναδικό πράγμα που κρατούσα στα χέρια ήταν ένα μπουκάλι τζιν ενώ τώρα στις 7 το πρωί έχω στο χέρι ένα βαράκι γυμναστηρίου και είναι πολύ καλύτερα".

* "Είναι αλήθεια, κάνω ενέσεις μπότοξ περιστασιακά καθώς και σολάριουμ, όμως δεν βλέπω κάτι λάθος σε όλο αυτό".

* "Που και που, μου λείπει το κουτάκι μπύρας και δεν θα ήταν λογικό αν δεν συνέβαινε αυτό. Δεν ξέρω αν θα πιω αργότερα, αλλά ξέρω ότι δεν ήπια χθες, δεν ήπια σήμερα και, χτυπώντας ξύλο, δεν θα πιω ούτε αύριο".

* "Μαγειρεύω λίγο, βλέπω λίγο τηλεόραση και δύο φορές την εβδομάδα πηγαίνω σε μία συνάντηση ανώνυμων αλκοολικών".

* Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που είδα κάποιον να πετυχαίνει γκολ και να τρελαίνεται. Πάρτε για παράδειγμα τον Μπαλοτέλι. Σκοράρει, γυρίζει το κεφάλι και φεύγει. Θα ήθελα να τον δω να παίζει κόντρα στον Τέρι Μπούτσερ".

* "Δεν έχω τίποτα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι αλλα του έδωσαν 500 εκατομμύρια για να φτιάξει μία ομάδα και δεν είναι λογικό να στηρίζει τους Μπαλοτέλι και Τέβες μετά από αυτά που έκαναν. Στην αρχή της σεζόν ήθελα να πάρει το πρωτάθλημα η Άρσεναλ αν και ξέρω ότι για αυτό που λέω θα επικριθώ από τους φίλους της Τότεναμ".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκασκόιν παραχώρησε συνέντευξη την ίδια ημέρα και στην "The Northern Echo", όπου εκεί έκανε ευθεία επίθεση στους παίκτες της σημερινής εποχής γενικότερα και στον... Ντιντιέ Ντρογκμπά ειδικότερα!

"Προσπαθώ να μην βλέπω ποδόσφαιρο τώρα. Εννοείται ότι αγαπώ ακόμα το άθλημα. Δεν έχει σταματήσει η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο, απλά δεν αγαπώ τους ποδοσφαιριστές.

Θα σιχαινόμουν να ήμουν ποδοσφαιριστής αυτή την εποχή. Όλο βουτιές και πεσίματα στο χορτάρι. Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά είναι σπουδαίος παίκτης αλλά κοιτάξτε τον.

Ειναι ντροπιαστικός ο τρόπος που πέφτει κάτω. Πώς μπορεί να κοιτάζει στο πρόσωπο την κοπέλα του μετά από μία τέτοια συμπεριφορά του στο χορτάρι; Εάν είχα ένα 14χρονο παιδί δεν θα το άφηνα να βλέπει την Τσέλσι", είπε μεταξύ άλλων ο Γκασκόιν.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ