ΑΓΓΛΙΑ

Ο... άτακτος Μπαλοτέλι

Ο... άτακτος Μπαλοτέλι

Τις περιπέτειες της με τον Μάριο Μπαλοτέλι όσο ο εκείνος ήταν μαζί με τη Ραφαέλα Φίκο γνωστοποίησε η Χλόι Έβανς. Δείτε την εν λόγω κυρία και διαβάστε τις αποκαλύψεις της.

Δεν είναι μόνο οι πράξεις του εντός αγωνιστικού χώρου που κάνουν τα φώτα της δημοσιότητας να στρέφονται πάνω του, αλλά κι εκείνες μακριά από τα γήπεδα.

Ο λόγος για τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος με κάθε τρόπο καταφέρνει να γίνεται θέμα στις εφημερίδες.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι δημοσίευμα της σημερινής "Sun", το οποίο ασχολείται με την Χλόι Έβανς και τον 21χρονο. Ο Μπαλοτέλι, όπως η ίδια αποκάλυψε, είχε σχέση μαζί της για περίπου δύο χρόνια τη στιγμή που στο ίδιο χρονικό διάστημα ήταν και με τη Ραφαέλα Φίκο.

Μάλιστα μεταξύ άλλων η Έβανς δήλωσε και το ακόλουθο: "Πάντα γυρνούσε σε μένα. Ήμουν η αγαπημένη του. Η Ραφαέλα πιστεύει πως υπάρχει μόνο εκείνη για τον Μάριο. Ωστόσο, δεν μπορούσε να με χωρίσει και όταν την απατούσε δε φαινόταν να αισθάνεται ένοχος μετά".

Άξιο αναφοράς είναι πως εκτός από το πώς γνωρίστηκε με τον Μπαλοτέλι, η Έβανς έβγαλε πολλά στη... φόρα, καθώς αποκάλυψε πως άρεσε στον Ιταλό ποδοσφαιριστή να βάζει μέικ απ και να φοράει μία ξανθά περούκα, την οποία είχαν αγοράσει μαζί.

Για να γνωρίσετε καλύτερα την κυρία Έβανς

Ο... άτακτος Μπαλοτέλι
Έβανς 2

Ο... άτακτος Μπαλοτέλι
Έβανς 3

Για να μπορείτε να τη συγκρίνετε με την κυρία Φίκο

Ο... άτακτος Μπαλοτέλι
Μπαλοτέλι Φίκο

Ο... άτακτος Μπαλοτέλι
Φίκο

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ