ΑΓΓΛΙΑ

Νέβιλ: "Υστερεί η Αγγλία"

Νέβιλ: "Υστερεί η Αγγλία"

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Αγγλίας, Γκάρι Νέβιλ, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις αποτυχίες των "λιονταριών" τα τελευταία χρόνια. Τι είπε για το θέμα προπονητή και την δική του παρουσία στην εθνική

Η σαρανταπεντάχρονη ξηρασία τίτλων της Αγγλίας είναι μόνιμη κουβέντα ανάμεσα στους φιλάθλους της όταν έρχεται η ώρα για τα "λιοντάρια" να δώσουν διεθνές παιχνίδι.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φυσικά της εθνικής, Γκάρι Νέβιλ, σχολίασε την αδυναμία της χώρας του να διακριθεί σε διεθνές επίπεδο.

Μέσα στα τελευταία δέκα-δεκαπέντε χρόνια, η Ισπανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Πορτογαλία και η Βραζιλία ήταν όλες καλύτερες από μας. Έχουμε ανάγκη περισσότερους παίκτες υψηλής ποιότητας που να μπορούν να κρατήσουν τη μπάλα".

"Στο περσινό Μουντιάλ, ίσως και ο Φέργκιουσον αν ήταν να είχε κάνει κάτι περισσότερο αλλά και πάλι θα μπορούσαμε να νικήσουμε την Ισπανία; Όχι, γιατί είναι καλύτερη ομάδα από την Αγγλία", ήταν τα λόγια του Νέβιλ, ο οποίος δεν παρέλειψε να σχολιάσει με ιδιαίτερο τρόπο το διάστημα της θητείας του στην εθνική, όπου έφτασε τις 85 συμμετοχές..

"Αγαπούσα να παίζω για την Αγγλία, αλλά αποτύχαμε και έχω συνεισφέρει και εγώ σε αυτό τα τελευταία δέκα χρόνια όπως κι ο κάθε ένας. Αν ένας άνδρας βγει με μια γυναίκα 85 φορές και δεν την κάνει κοπέλα του, τότε έχει χάσει άδικα πολύ χρόνο".

Η ομάδα του Φάμπιο Καπέλο φιλοξενείται σήμερα (2/9) από την Βουλγαρία στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2012.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ