ΑΓΓΛΙΑ

Νέος μνηστήρας για Βερτόνγκεν

Νέος μνηστήρας για Βερτόνγκεν
Βερτόνγκεν

Μετά τις Άρσεναλ και Τότεναμ ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιάν Βερτόνγκεν δείχνει και η Νιούκαστλ, ο προπονητής της οποίας τον παρακολούθησε από κοντά. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ.

Μήλο της έριδος για αρκετές ομάδες αποτελεί ο Γιάν Βερτόνγκεν, ο αρχηγός του Άγιαξ.

Ο Βέλγος αμυντικός ξεχωρίζει στον "Αίαντα" με τις εμφανίσεις του και δεν είναι λίγοι οι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ, οι οποίοι τον παρακολουθούν στενά.

Αρχικά οι δύο ομάδες που έχουν συνδεθεί έντονα με την απόκτησή του είναι οι Άρσεναλ και Τότεναμ. Αμφότερες αναζητούν έναν κεντρικό αμυντικό, προκειμένου να λύσουν το πρόβλημα που έχουν στα μετόπισθεν, και θεωρούν πως ο 24χρονος αποτελεί μία εξαιρετική περίπτωση.

Ο ίδιος από την πλευρά του, έχοντας ενημερωθεί για το ενδιαφέρον και των δύο, έχει προσπαθήσει να μην κλείσει κάποια πόρτα. Κατά καιρούς έχει δηλώσει πως επιθυμία του είναι να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ κάποιες φορές έχει χαρακτηρίσει ως ονειρεμένο σύλλογο την Τότεναμ, ενώ άλλες ως καταλληλότερη επιλογή την Άρσεναλ.

Το νέο επεισόδιο αυτής της ιστορίας αφορά τη Νιούκαστλ, η οποία επίσης φέρεται να έχει μπει στη μάχη της απόκτησής του. Ο Άλαν Πάρντιου βρέθηκε την Κυριακή στο "Άμστερνταμ Αρένα" για να τον παρακολουθήσει από κοντά στον αγώνα με τη Ντε Γκράαφσαπ και είναι πολύ πιθανό να περιμένει τη σωστή στιγμή για να κάνει την κίνησή του. Άλλωστε αξίζει να σημειωθεί πως η Νιούκαστλ "κοιτάει" την ολλανδική αγορά, όπως έχουν αποδείξει και οι αποκτήσεις των Σείχ Τιοτέ και Τιμ Κρουλ.

Τέλος, ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμη με τον Άγιαξ και δεν είναι πρόθυμος να ανανεώσει. Επομένως, αυτό αφενός δείχνει την επιθυμία του να αποχωρήσει και αφετέρου κάνει πιο εύκολη την περίπτωσή του για κάθε ενδιαφερόμενο.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ