ΑΓΓΛΙΑ

Νέα πρόσωπα για τα "λιοντάρια" κόντρα στην Ολλανδία

Νέα πρόσωπα για τα "λιοντάρια" κόντρα στην Ολλανδία

Ο Στιούαρτ Πιρς ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για το φιλικό με την Ολλανδία, με τον Φρέιζερ Καμπελ να καλείται για πρώτη φορά στα "λιοντάρια". Επέστρεψε ο Μάικα Ρίτσαρντς, εκτός οι Φέρντιναντ και Λάμπαρντ.

Ο Φρέιζερ Κάμπελ είναι το όνομα-έκπληξη που βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για το επικείμενο φιλικό με την Ολλανδία στο "Γουέμπλεϊ" (29/2).

Ο Στιούαρτ Πιρς κάλεσε για πρώτη φορά στα "λιοντάρια" τον νεαρό επιθετικό της Σάντερλαντ, ο οποίος έμεινε μεν 17 μήνες εκτός δράσης λόγω τραυματισμού αλλά μετά την επιστροφή του μετράει ήδη 2 γκολ σε 5 ματς με το συγκρότημα του Μάρτιν Ο'Νιλ.

Πέρα από τον Κάμπελ, ο υπηρεσιακός τεχνικός της Αγγλίας κάλεσε και τον Μάικα Ρίτσαρντς ο οποίος δεν ήταν στις βασικές επιλογές του Καπέλο (μόνο 1 παρουσία με τον Ιταλό στον πάγκο) ενώ συμπεριέλαβε στην 25μελη αποστολή και τον Τομ Κλέβερλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που όπως και ο Κάμπελ δεν έχει φορέσει ποτέ τη φανέλα με το εθνόσημο.

Νέα πρόσωπα για τα "λιοντάρια" κόντρα στην Ολλανδία
© PA WIRE/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Ο Φρέιζερ Κάμπελ με τη φανέλα της Σάντερλαντ

Να σημειωθεί ότι οι Ρίο Φέρντιναντ και Φρανκ Λάμπαρντ έμειναν εκτός αποστολής, με την παρουσία του Στίβεν Τζέραρντ να μαρτυρά ότι ο μέσος της Λίβερπουλ θα πάρει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού το οποίο αφαιρέθηκε στις αρχές του μήνα από τον Τζον Τέρι.

Η αποστολή της Εθνικής Αγγλίας:

Τερματοφύλακες: Κάρσον, Χαρτ, Γκριν

Αμυντικοί: Κέιχιλ, Α. Κόουλ, Μπέινς, Γ. Τζόνσον, Τζόουνς, Ρίτσαρντς, Σμόλινγκ, Γουόκερ

Μέσοι: Μπάρι, Κλέβερλι, Ντάουνινγκ, Α. Τζόνσον, Τζέραρντ, Μίλνερ, Πάρκερ, Γιανγκ, Γουόλκοτ

Επιθετικοί: Μπεντ, Κάμπελ, Στάριτζ, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ