ΑΓΓΛΙΑ

"Μουρίνιο ο διάδοχος του Φέργκιουσον"

"Μουρίνιο ο διάδοχος του Φέργκιουσον"
Φέργκιουσον Μουρίνιο

Τον Ζοσέ Μουρίνιο θεωρεί πρώτο φαβορί για να διαδεχτεί τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ο Μπράιαν Ρόμπσον. Διαβάστε ποια ακόμη επιλογή προτείνει ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά από σένα ποιος; Αυτό αναρωτιούνται όλοι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάθε φορά που βλέπουν τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Οι επιτυχίες του 70χρονου με τους “κόκκινους διαβόλους” όλα αυτά τα χρόνια είναι γνωστές και γι' αυτό κανείς δε θα ήθελε να σκεφτεί την επόμενη μέρα χωρίς αυτόν.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο θα συμβεί αργά ή γρήγορα, αφού λόγω ηλικίας ο Φέργκιουσον θα αναγκαστεί σε κάποια στιγμή να αποχωρήσει από τους πάγκους. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν συνδεθεί με τη Γιουνάιτεντ και έχουν θεωρηθεί από κάποιους ως ιδανικοί αντικαταστάτες, αλλά σύμφωνα με τον Μπράιαν Ρόμπρσον, τέως αρχηγό των πρωταθλητών Αγγλίας, η λύση είναι μία.

Ο λόγος για τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος θα είναι η πρώτη επιλογή της πρώην ομάδας του: “Απ' όσο γνωρίζω και από αυτά που μαθαίνω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε σκέφτονται αυτή τη στιγμή το θέμα του προπονητή. Πως να αντικαταστήσεις τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον; Είναι σχεδόν απίθανο. Ωστόσο, θα χρειαστεί να το κάνουν αυτό και ο Μουρίνιο θα είναι δεδομένα στην κορυφή της λίστας. Τα επιτεύγματά τους μιλούν από μόνα τους”.

Στη συνέχεια ο Ρόμπσον τόνισε πως εναλλακτική λύση θα μπορούσε να είναι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μάικ Φίλαν, βοηθό του Φέργκιουσον: “Όποιος έρθει θα φέρει τις δικές του ιδέες, αλλά δεδομένων των επιτυχιών της Γιουνάιτεντ την τελευταία 20ετία, δεν μπορείς να αλλάξεις τα πάντα. Γατί να μη διαδεχτεί τον Φέργκιουσον ο Μάικ Φίλαν; Αυτό δεν έχει αναφερθεί, αλλά γνωρίζει πως δουλεύουν”.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ