ΑΓΓΛΙΑ

Μίλησε με Μάντσεστερ Σίτι ο ατζέντης του Φαν Πέρσι

Μίλησε με Μάντσεστερ Σίτι ο ατζέντης του Φαν Πέρσι
Φαν Πέρσιε

Ο εκπρόσωπος του Ρόμπιν Φαν Πέρσι αποκάλυψε στο goal.com πως είχε κάνει μία συζήτηση με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι, τη στιγμή που ο Ολλανδός επιθετικός άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του.

Σε επαφή με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε πριν λίγους μήνες ο ατζέντης του Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Ο Ολλανδός επιθετικός είναι στο στόχαστρο των "πολιτών" και ο ίδιος ο εκπρόσωπος του παίκτη γνωστοποίησε πως είχε πάει στο "Έτιχαντ" για να παρακολουθήσει μαζί με τον Μπράιαν Μάργουντ, εκτελεστικό διευθυντή της Σίτι, έναν αγώνα.

"Ναι, ήμουν καλεσμένος του Μάργουντ στη Μάντσεστερ Σίτι, αυτό είναι αλήθεια. Έγινε πριν από τρεις μήνες. Συνάντησα πολλούς ανθρώπους" δήλωσε στο goal.com o Κες Βος, ο οποίος στη συνέχεια προσπάθησε να ρίξει τους τόνους:

"Γιατί χρειάζεται να το εξηγώ; Δουλεύω σε μία εταιρία που έχει 450 πελάτες, οι 350 εκ των οποίων είναι διεθνείς. Δεν είμαι μόνο ατζέντης του Ρόμπιν. Εκπροσωπώ και τους Τόμας Βερμάλεν, Κεϊσούκε Χόντα, Ζερμέιν Λανς και Στέφαν Ντε Βριγ".

Εν τω μεταξύ, το θέμα της παραμονής του Φαν Πέρσι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Ο αρχηγός της Άρσεναλ το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος και ως τώρα δεν έχει αρχίσει τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ωστόσο, αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος είπε: "Ποτέ δεν ξέρεις, αλλά η Άρσεναλ είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Ό,τι κι αν συμβεί θα αγαπάω αυτόν τον σύλλογο για πάντα. Παίζω εδώ οκτώ χρόνια κι αγαπάω την ομάδα. Θα μιλήσουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ