ΑΓΓΛΙΑ

ΛουαΛουά: "Δεν μετανιώνω για Ολυμπιακό"

ΛουαΛουά: "Δεν μετανιώνω για Ολυμπιακό"

Ο Λομανά Τρεζόρ ΛουαΛουά υπέγραψε στην Μπάκπουλ και τόνισε πως δεν μετάνιωσε που άφησε την Αγγλία για τον Ολυμπιακό

Υπέγραψε την Πέμπτη (13/10) συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στην Μπλάκπουλ ο Λομανά Τρεζόρ ΛουαΛουά.

Ο 30άχρονος επιθετικός από την Δημοκρατία του Κονκό τις τελευταίες ημέρες έκανε προπονήσεις με την ομάδα της Championship και έπεισε τους ανθρώπους της πως μπορεί να προσφέρει.

Θα είναι μάλιστα στην αποστολή για την σπουδαία εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γουέστ Χαμ, ενώ τόνισε πως δεν μετάνιωσε που άφησε την Αγγλία για τον Ολυμπιακό.

"Δεν μετάνιωσα που έφυγα στο εξωτερικό, ξέρω πως οι άνθρωποι στην Αγγλία νομίζουν πως δεν είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο μακριά από εδώ, αλλά έπαιζα στο Champions League με τον Ολυμπιακό και αυτό είναι κάτι που πραγματικά ήθελα να κάνω", τόνισε ο ΛουαΛουά.

"'Όταν ήμουν στην Νιούκαστλ είχα μια γεύση από αυτό (CL) και ήθελα και άλλη ευκαιρία να παίξω σε αυτήν την διοργάνωση. Ήταν σπουδαία στον Ολυμπιακό και μέχρι να πας εκεί δεν μπορείς να καταλάβεις το πάθος που έχουν για το ποδόσφαιρο".

"Πήγα μετά στο Κατάρ, μετά ξανά Ελλάδα και Κύπρο, αλλά η Αγγλία είναι το σπίτι μου. Μου λένε πως δεν έπρεπε να φύγω, αλλά πρέπει κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις και άλλες εμπειρίες".

"Τώρα επέστρεψα, είμαι στην Μπλάκπουλ και θέλω με την εμπειρία μου να την βοηθήσω να πάρει την άνοδο".

Ο ΛουάΛουά πέρασε το καλοκαίρι με δοκιμές σε διάφορες ομάδες και ανέφερε πως είναι ενοχλητικό αυτό, καθώς δεν έχει κάτι να αποδείξει.

"Είναι κάπως ενοχλητικό ότι έπρεπε να έρθω ξανά στην Αγγλία και να αποδείξω την αξία μου, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δοκιμάστηκα στην Μπέρμιγχαμ και νόμιζα ότι πήγα καλά. Παίξαμε φιλικό με την Τότεναμ και νόμιζα ότι πήγα καλά, αλλά ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ