ΑΓΓΛΙΑ

Κληρώνει για Αμπντούν

Κληρώνει για Αμπντούν
INTIME SPORTS

Συνάντηση μεταξύ του Μπίλι Ντέιβις και του προέδρου της Νότινγκαμ Φόρεστ είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη, με τους δύο άνδρες να βάζουν επί τάπητος όλα τα μεταγραφικά θέματα και να αποφασίζουν και για την περίπτωση του Τζαμέλ Αμπντούν. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Ο Τζαμέλ Αμπντούν είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών στον Ολυμπιακό, με τον Αλγερινό να έχει συνδεθεί με αρκετές ομάδες.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως, είναι εκείνη που κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 1.500.000, η οποία απορρίφθηκε από τους "ερυθρόλευκους".

Σύμφωνα με πηγές του Sport24.gr από το Νησί η ομάδα της Championship επιθυμεί διακαώς την απόκτηση ενός εξτρέμ και ως τώρα κινείται σε 3-4 διαφορετικά μέτωπα, ένα από τα οποία είναι και ο Αλγερινός. Ως τώρα η Φόρεστ έχει κάνει μία πρόταση για κάθε στόχο της και όλες έχουν απορριφθεί.

Ωστόσο, πολύ σύντομα αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις από το στρατόπεδο της αγγλικής ομάδας, αφού εντός της ημέρας είναι προγραμματισμένο να συναντηθούν ο Μπίλι Ντέιβις, προπονητής, με τον Φαουάζ Αλ Χασαουί, πρόεδρο. Οι δύο άντρες θα θέσουν επί τάπητος όλα τα μεταγραφικά ζητήματα και δεν αποκλείεται μετά από αυτή τη συζήτηση να υπάρξει νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Αμπντούν. Άξιο αναφοράς είναι πως οι άνθρωποι της Φόρεστ διαρρέουν πως εντός των επόμενων ημερών ο σύλλογος θα έχει κλείσει τέσσερις μεταγραφές.

*** Κανένα θέμα δεν υπάρχει μεταξύ Νιούκαστλ και Ραφίκ Τζιμπούρ, όπως τονίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα στην "τουν". Ο Άλαν Πάρντιου θα κινηθεί για δύο επιθετικούς με τον Ντάρεν Μπεντ να είναι αρκετά κοντά. Όσον αφορά τον άλλο επιθετικό τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, όμως, η περίπτωση του Τζιμπούρ δεν απασχολεί την αγγλική ομάδα, την οποία είχε προσεγγίσει ο ατζέντης του Αλγερινού επιθετικού.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ