ΑΓΓΛΙΑ

Κέιν: "Μου αρέσουν οι συγκρίσεις με Σίρερ και Σέριγχαμ"

Κέιν: "Μου αρέσουν οι συγκρίσεις με Σίρερ και Σέριγχαμ"

O Χάρι Κέιν ήταν στις εξέδρες πριν οκτώ χρόνια όταν η Τότεναμ κατακτούσε το τελευταίο της τρόπαιο. Τώρα θέλει να γράψει ιστορία με τα "σπιρούνια" και πάλι στο League Cup με αντίπαλο την Τσέλσι.

Οκτώ χρόνια περίμεναν οι φίλοι της Τότεναμ για να διεκδικήσουν κάποιο σημαντικό τρόπαιο και τώρα ήρθε η στιγμή, με την ομάδα τους να αντιμετωπίζει το απόγευμα της Κυριακής (18:00, live από το Sport24.gr) την Τσέλσι στον τελικό του League Cup.

Όπως όλοι οι φίλοι της έτσι και ο Χάρι Κέιν μετράει αντίστροφα για τον τελικό, με τον 21χρονο Άγγλο επιθετικό να μετράει ήδη 24 γκολ φέτος με τα "σπιρούνια" σε όλες τις διοργανώσεις αλλά να θέλει το "κερασάκι στην τούρτα" που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου με την ομάδα της καρδιάς του.

Κέιν: "Μου αρέσουν οι συγκρίσεις με Σίρερ και Σέριγχαμ"

"Το 2008 ήμουν στο Γουέμπλεϊ και είδα την Τότεναμ να νικάει την Τσέλσι και να παίρνει το τρόπαιο. Μεγάλωσα με το όνειρο να ζήσω ανάλογες στιγμές με την Τότεναμ και τώρα έχω την ευκαιρία", δηλώνει ο Κέιν, ο οποίος την Πρωτοχρονιά του 2015 σκόραρε δις κόντρα στον Τιμπό Κουρτουά στο εκκωφαντικό 5-3 της Τότεναμ απέναντι στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο στο "White Hart Lane" για την Premier League.

Όσο για τις συγκρίσεις που έχουν αρχίσει ήδη να γίνονται μεταξύ του Κέιν και του άλλοτε σταρ της Τότεναμ, Τέντι Σέριγχαμ, καθώς και του πρώτου σκόρερ στην ιστορία της Premier League, Άλαν Σίρερ, δεν κρύβει πως τον κολακεύουν.

"Βλέπω τον εαυτό μου και στους δυο τους. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό να με παρομοιάζουν με κάποιον όπως ο Σίρερ.

Κέιν: "Μου αρέσουν οι συγκρίσεις με Σίρερ και Σέριγχαμ"

Είναι ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στην Premier League. Εάν τον πλησιάσω σε αυτά τα νούμερα, θα είναι κάτι πολύ ωραίο.

Ο Σίρερ ήταν καλός στο τελείωμα των φάσεων και νομίζω πως είμαι και εγώ. Ο Σέριγχαμ έβαζε και τους συμπαίκτες του στο ματς, οπότε μπορώ να πω με σιγουριά ότι έχω ίδιες ικανότητες.

Ελπίζω να συνεχίσω έτσι και να σκοράρω γκολ ώστε μία ημέρα ο κόσμος να λέει πως αυτός ο παίκτης μοιάζει στον Χάρι Κέιν".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ