ΑΓΓΛΙΑ

Κάρντιφ η φιλόξενη

Κάρντιφ η φιλόξενη
Κάρντιφ

Απίστευτες παροχές προσφέρει η Κάρντιφ στους φιλοξενούμενους οπαδούς σεβόμενη, όπως ανακοίνωσε, τις 100 λίρες που πληρώνουν για να πάνε στο γήπεδο. Διαβάστε αναλυτικά...

Θα μπορούσαμε άνετα να χαρακτηρίσουμε το αγγλικό πρωτάθλημα και ως "άλλο κόσμο" αν κάναμε τις συγκρίσεις με το δικό μας, αφού όπως θα διαπιστώσετε πιο κάτω, η Κάρντιφ κάνει ότι περνάει από το χέρι της έτσι ώστε ο φιλοξενούμενος να νιώσει σαν το... σπίτι του.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το 2007 η Κάρντιφ, υπό νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ξεκίνησε τις εργασίες για το νέο γήπεδο που στοίχισε 57 εκ. ευρώ και είναι 27.500 θέσεων. Το όνομα του Cardiff City Stadium (στα Ουαλικά "Stadiwm Dinas Caerdydd").

Το τέλος της σεζόν 2012-2013 (και μετά από κάποιες περιπέτειες τα προηγούμενα χρόνια) η Κάρντιφ πήρε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της και όπως φαίνεται έχει σκοπό να παραμείνει.

Με το σεις και με το σας

Αυτό όμως δεν έφτανε στην διοίκηση του συλλόγου που αποφάσισε, κυρίως λόγω απόστασης (Ουαλία), να προσφέρει απίστευτες υπηρεσίες στους φιλοξενούμενους οπαδούς, σεβόμενη τις τουλάχιστον 100 λίρες που θα χρειαστεί να ξοδέψουν για να δουν έναν αγώνα (μαζί και τα μεταφορικά).

Ας δούμε τις υπηρεσίες:

-- Κατά την άφιξη τους στο γήπεδο υπάρχει άνθρωπος που τους προσφέρει φαγητό και ποτό (το φαγητό μπορεί να είναι παραδοσιακό της πόλης απ όπου έρχονται), είναι ντυμένος στα χρώματα της αγαπημένης τους ομάδας και φυσικά τους εξηγεί πως θα κινηθούν εντός και εκτός γηπέδου.

-- Μέσα στις εγκαταστάσεις του γηπέδου υπάρχουν αφίσες με τη φιλοξενούμενη ομάδα (τους ευχαριστεί για την παρουσία τους), βίντεο με στιγμιότυπα της αντιπάλου, όπως και ειδικό Match programm.

-- Τέλος περιμετρικά του γηπέδου γίνονται εργασίες για να τοποθετηθεί πλατφόρμα όπου συγκροτήματα θα δίνουν παράσταση και θα παίζουν τραγούδια που ζητά το κοινό!

Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για μία εντελώς διαφορετική πραγματικότητα σε σχέση με αυτά που βιώνουμε στην Ελλάδα.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ