ΑΓΓΛΙΑ

Η πιο απίστευτη ομάδα στο Νησί!

Η πιο απίστευτη ομάδα στο Νησί!

Οι παίκτες της Huncoat United πέταξαν από πάνω τους τον χαρακτηρισμό "κακομοίρηδες" καθώς πέτυχαν νίκη (πρώτη στην ιστορία τους!) μετά από 5 χρόνια και 94 σερί ήττες. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η ομάδα που δεν έχει ταίρι στο Νησί ακούει στο όνομα Huncoat United. Πρόκειται για μία αγγλική ομάδα με παίκτες κάτω των 15 ετών που εδρεύσει το Λάνκασαϊρ και η οποία εδώ και πέντε χρόνια είχε καταντήσει συνώνυμο της λέξης "ήττα".

Συνολικά μάλιστα, γνώρισε 94 συνεχόμενες ήττες σε αυτό το διάστημα, με παθητικό που προκαλεί ίλιγγο: 933 τέρματα. Όπως όμως όλα τα ωραία έτσι και όλα τα άσχημα έχουν κάποτε ένα τέλος, με τους πιτσιρικάδες της Huncoat United να βάζουν τέλος στον κατήφορο και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

"Καθαρή" νίκη με 2-0 επί της Brierfield Celtic, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος "Accrington and District Boys", με τον τερματοφύλακά της να αποκρούει πέναλτι και να κρατάει για πρώτη φορά απαραβίαστη την εστία του (!) την ώρα που η ομάδα του πανηγύρισε το πρώτο "τρίποντο" στην ιστορία της.

Το επίτευγμα του γκολκίπερ της φαντάζει ακόμα πιο λαμπρό, αν αναλογιστεί κανείς πως υπήρχε ματς στο οποίο η Huncoat United ηττήθηκε με 25-0 ενώ μετράει συνολικά 104 γκολ παθητικά στα πρώτα 12 ματς της φετινής σεζόν.

"Μπορεί να είμαστε η πιο κακόμοιρη ομάδα στην Αγγλία, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε η πιο ευτυχισμένη ομάδα από όλες.

Τα παιδιά μετά το τελικό σφύριγμα πηδούσαν από χαρά, εγώ και οι συγγενείς του μοιραστήκαμε την ευτυχία τους", δήλωσε ο τρισευτυχισμένος προπονητής της ομάδας, Πολ Τσάντγουικ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ