ΑΓΓΛΙΑ

Η διάψευση του Μήτρογλου

Konstantinos Mitroglou, Fulham
Μήτρογλου EMPICS SPORT

Ο Κώστας Μήτρογλου διέψευσε φερόμενες δηλώσεις του στον Τύπο της Τουρκίας, σύμφωνα με τις οποίες θέλει να φύγει από τη Φούλαμ και ότι είναι η χειρότερη απόφαση της ζωής του να πάει εκεί.

Ο Τύπος της Τουρκίας φιλοξενεί δηλώσεις του Κώστα Μήτρογλου, σύμφωνα με τις οποίες του χρόνου δεν θα αγωνίζεται στη Φούλαμ και πως ήταν η χειρότερη απόφαση της ζωής του να πάει και να παίξει στην ομάδα του Λονδίνου.

"Η απόφαση να πάω στη Φούλαμ ήταν η χειρότερη της ζωής μου. Την επόμενη περίοδο δεν θα αγωνίζομαι στη Φούλαμ", έγραψαν οι Τούρκοι ότι είπε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, όμως ο ίδιος μέσω twitter αποφάσισε να το διαψεύσει και επιπλέον πως "υπάρχουν προτάσεις από Ελλάδα και Τουρκία, αλλά δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στην πατρίδα μου, θέλω να παίξω στο Champions League την επόμενη περίοδο και θα μάθετε λίαν συντόμως την απόφαση μου".

"Θέλω να υπογραμμίσω πως ποτέ δεν μίλησα σε τουρκικά Μέσα. Το όνειρό μου είναι έτοιμο να ξεκινήσει και αυτό είναι το μόνο που με ενδιαφέρει. Τα πάντα για την Ελλάδα", έγραψε ο Μήτρογλου.

Η διάψευση του Μήτρογλου
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ