ΑΓΓΛΙΑ

Η απίστευτη αποκάλυψη του Λάμπαρντ

Η απίστευτη αποκάλυψη του Λάμπαρντ

Ο Φρανκ Λάμπαρντ εξομολογήθηκε πως πήρε την οριστική απόφαση να αποχωρήσει από την εθνική Αγγλίας μετά από έναν... σουρεάλ διάλογο που είχε με τον Λουκ Σό για τον Τόνι Άνταμς!

Ο Λουκ Σο είναι ένας από τους ακριβότερους Βρετανούς αμυντικούς της σύγχρονης εποχής (27.000.000 λίρες δαπάνησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για χάρη του αυτό το καλοκαίρι), όμως αγνοεί έναν από τους πιο εμβληματικούς αμυντικούς που έχουν φορέσει τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη "Sun" ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο πρώην μπακ της Σαουθάμπτον πιάστηκε... αδιάβαστος όταν κατά τη διάρκειας μίας πρόσφατης συνομιλίας τους έγινε αναφορά στον παλιό άσο της Άρσεναλ και των "λιονταριών", Τόνι Άνταμς.

Η απίστευτη αποκάλυψη του Λάμπαρντ

Τόνι Άνταμς και Σολ Κάμπελ πανηγυρίζουν το FA Cup του 2002 με τη φανέλα της Άρσεναλ

"Είχα μία συζήτηση με τον Λουκ Σο και ανέφερα τον Τόνι Άνταμς όμως δεν φάνηκε να καταλαβαίνει για ποιον μιλούσα. Τον ρώτησα αν σοβαρολογούσε και μου απάντησε: "Σε ποιά ομάδα έπαιζε; Τότε κατάλαβα πως είχε έρθει η στιγμή να αποχωρήσω από την εθνική ομάδα".

Σημειώνεται πως ο Τόνι Άνταμς κατέκτησε 4 πρωταθλήματα Αγγλίας με την Άρσεναλ (έγινε αρχηγός της από τα 21 του και διατήρησε αυτό το "προνόμιο" 14 ολόκληρα χρόνια) και φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο 66 φορές, ωστόσο το 2002 που κρέμασε τα παπούτσια του ο Σο ήταν μόλις επτά χρόνων...

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ