ΑΓΓΛΙΑ

Η Τότεναμ έχασε την πρόκριση στο 93'

Tottenham's Loucas Moura, left, and Rochdale's Ryan Delaney challenge for the ball during the English FA Cup fifth round soccer match between Rochdale AFC and Tottenham Hotspur at the Crown Oil Arena in Rochdale, England, Sunday, Feb. 18, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Tottenham's Loucas Moura, left, and Rochdale's Ryan Delaney challenge for the ball during the English FA Cup fifth round soccer match between Rochdale AFC and Tottenham Hotspur at the Crown Oil Arena in Rochdale, England, Sunday, Feb. 18, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Με γκολ των Λούκας Μόουρα και Χάρι Κέιν έκανε ανατροπή η Τότεναμ, αλλά η Ρότσντεϊλ ισοφάρισε 2-2 και η πρόκριση στα προημιτελικά θα κριθεί σε δεύτερο ματς στο Λονδίνο

Η Τότεναμ έκανε ανατροπή στο Ρότσντεϊλ, αλλά η ομόνυμη ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις σε 2-2, έτσι η πρόκριση στα προημιτελικά του FA Cup θα κριθεί σε δεύτερο ματς στο Λονδίνο.

Ο Λούκας Μόουρα, με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των "spurs", απάντησε στο 59' στο τέρμα του Χέντερσον απ' το 45', ενώ ο Χάρι Κέιν στο 88' ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 88'.

Δεν γλίτωσε τελικά την ταλαιπωρία του δεύτερου ματς η Τότεναμ, με τον Στιβ Ντέιβις στο 93' να ισοφαρίζει και να στέλνει την ομάδα της League One (τρίτη κατηγορία) σε ένα μαγικό ταξίδι στο "Wembley".

Η σύνθεση της Τότεναμ...

Φορμ, Τρίπιερ, Φόιτ, Αλντερβάιρελντ, Ρόουζ, Γουανιάμα, Μουσά Σισοκό, Γουίνκς (62' Λαμέλα), Λούκας Μόουρα (71' Ντέλε Άλι), Σον Χέουνγκ-Μιν, Γιορέντε (76' Κέιν).

Τα αποτελέσματα της φάσης των 16:

Παρασκευή

Λέστερ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0 (66' Βάρντι)

Τσέλσι - Χαλ 4-0 (2' και 32' Ουίλιαν, 27' Πέδρο, 42' Ζιρού)

Σάββατο

Σέφιλντ Γουέντσντεϊ - Σουόνσι 0-0

Γουέστ Μπρομ - Σαουθάμπτον 1-2 (58' Ροντόν / 11' Χουτ, 56' Τάντιτς)

Μπράιτον - Κόβεντρι 3-1 (15' Λοκάντια, 34' Γκόλντσον, 61' Ουγιόα / 77' Κλαρκ-Χάρις)

Χάντερσφιλντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2 (3' και 55' Λουκακού)

Κυριακή

Ρότσντεϊλ - Τότεναμ 2-2 (45' Χέντερσον, 93' Στιβ Ντέιβις / 59' Λούκας Μόουρα, 88' πέν. Κέιν)

Δευτέρα

Γουίγκαν - Μάντσεστερ Σίτι (21:55)

*ρεβάνς σε περίπτωση ισοπαλίας

Τα ζευγάρια στα προημιτελικά

Σέφιλντ Γουέντσντεϊ ή Σουόνσι - Ρότσντεϊλ - Τότεναμ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον

Λέστερ - Τσέλσι

Σαουθάμπτον - Γουίγκαν ή Μάντσεστερ Σίτι

AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ