ΑΓΓΛΙΑ

Φέρντιναντ: "Θα παραμείνουμε ψύχραιμοι"

Φέρντιναντ: "Θα παραμείνουμε ψύχραιμοι"

Σε δηλώσεις του στα αγγλικά μέσα, ο Ρίο Φέρντιναντ, είναι σίγουρος ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει όλη την εμπειρία να παραμείνει σε τροχιά κατάκτησης του 20ου πρωταθλήματος

Οι περσινοί πρωταθλητές παραλίγο να "πετάξουν" 2 βαθμούς πριν επιτευχθεί και το τελικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση με την Φούλαμ. Έστω και με λίγο άγχος κατάφεραν να διατηρήσουν την πρωτιά με 3 βαθμούς διαφορά από την συμπολίτισσα Σίτι.

Σε συνέντευξή του, ο άσσος των "κόκκινων διαβόλων" μίλησε για την εμπειρία της Γιουνάιτεντ να μείνει στην πρώτη θέση δημιουργώντας και αρπάζοντας κάθε ευκαιρία που θα εμφανιστεί μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Κάθε χρονιά, σε αυτό το χρονικό σημείο όλοι γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε καθώς έχουμε την άνεση και την απαραίτητη γνώση για να δημιουργήσουμε τις προοπτικές και να παραμείνουμε ήρεμοι. Πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας που είναι σημαντικό αλλά και να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο. Ως Γιουνάιτεντ έχουμε την πέιρα και θα κάνουμε το παν απέναντι στην ανταγωνίστρια Σίτι".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ