ΑΓΓΛΙΑ

Φέργκιουσουν: "Είναι γελοίο να πάρουν τον Ρούνεϊ στους Ολυμπιακούς Αγώνες"

Φέργκιουσουν: "Είναι γελοίο να πάρουν τον Ρούνεϊ στους Ολυμπιακούς Αγώνες"

Ξέσπασμα του 'Αλεξ Φέργκιουσον για την παρουσία του Γουέιν Ρούνεϊ στην προεπιλογή της ολυμπιακής ομάδα της Βρετανίας που θα αγωνιστεί στο Λονδίνο.

Το όνομα του Γουέιν Ρούνεϊ διέρρευσε ότι βρίσκεται στην προεπιλογή του Στιούαρτ Πιρς για την ολυμπιακή ομάδα της Βρετανίας που θα αγωνιστεί στο Λονδίνο, κάτι που εξόργισε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

"Είναι γελοίο! Το απόλυτο χάος. Υπάρχουν τόσες επιπλοκές αν τον καλέσουν καθώς μιλάμε για την αρχή της σεζόν", τόνισε για την πιθανότητα να αγωνιστεί ο Ρούνεϊ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

"Είχαμε συμφωνήσει με τον Στιούαρτ ότι κανένας παίκτης που θα μπει στο αεροπλάνο για το Euro της Πολωνίας και της Ουκρανίας δεν θα είναι στην ολυμπιακή ομάδα της Βρετανίας", συνέχισε ο Φέργκιουσον.

"Είναι μία λογική απόφαση να μην πάρουν μέρος και στα δύο τουρνουά, αν σκεφτείς τις απαιτήσεις που υπάρχουν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο για τους παίκτες", συμπλήρωσε.

Να σημειωθεί ότι το τουρνουά ποδοσφαίρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες ξεκινάει στις 25/7 και τελειώνει στις 11/8. Όσον αφορά το Euro, ολοκληρώνεται με τον τελικό της 1ης Ιούλη, με τον Ρούνεϊ να χάνει τα δύο πρώτα παιχνίδια της ομάδας στον όμιλο καθώς είναι τιμωρημένος.

Η ομάδα της Βρετανίας θα ανακοινωθεί τον Μάη, ενώ στους υποψήφιους για να είναι στους τρεις παίκτες άνω των 23 ετών της αποστολής βρίσκονται οι Μπέκαμ και Γκιγκς.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ