ΑΓΓΛΙΑ

Φέργκιουσον: "Δύσκολο ν' ανταγωνιστούμε τη Σίτι"

Φέργκιουσον: "Δύσκολο ν' ανταγωνιστούμε τη Σίτι"
Φέργκιουσον Μαντσίνι

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον παραδέχτηκε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να κοντράρει τη Μάντσεστερ Σίτι στη μεταγραφική αγορά.

Την αδυναμία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κοντράρει τη Μάντσεστερ Σίτι στο μεταγραφικό παζάρι παραδέχτηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο τεχνικών των "κόκκινων διαβόλων" τόνισε πως δε γίνεται καμία ομάδα να αντισταθεί στους "πολίτες", λόγω της οικονομικής τους δυνατότητας, υπογραμμίζοντας, παράλληλα, πως αυτό αναγκάζει τη Γιουνάιτεντ ν' ακολουθήσει συγκεκριμένη τακτική στις μεταγραφές.

Τα τελευταία δύο χρόνια υπήρξαν κάποιες φορές που οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ είχαν κοινούς στόχους. Ο ένας ήταν ο Λούκα Μόντριτς, τον οποίο κράτησε η Τότεναμ με νύχια και με δόντια και ο άλλος ο Σαμίρ Νασρί, ο οποίος κατέληξε στη Σίτι.

Επιπλέον, αυτή τη στιγμή αμφότερες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Έντεν Αζάρ, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα του Φέργκιουσον δύσκολα δε θα αποκτηθεί από την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, καθώς η τελευταία έχει τη δυνατότητα να ικανοποιήσει οικονομικά τόσο τον παίκτη όσο και τη Λιλ.

Αναλυτικά είπε: "Κανείς δεν μπορεί ν' ανταγωνιστεί την οικονομική δύναμη της Σίτι, κανείς. Οι τιμές στην αγορά έχουν ξεφύγει εντελώς και νομίζω πως σύλλογοι σαν τη Σίτι το έχουν δημιουργήσει αυτό. Μπορούν να αποκτήσουν όποιον παίκτη θέλουν και αυτό καθιστά δύσκολο το έργο των άλλων συλλόγων".

"Δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα πάρουμε παίκτες. Ίσως δύο ή τρεις, εξαρτάται από τις συμφωνίες που θα κάνουμε. Πρέπει ν' αποδεχτούμε την κατάσταση, επομένως, θα ενεργήσουμε διαφορετικά".

"Θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε νεαρούς παίκτες, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν. Είμαστε καλοί σε αυτό. Ο Σκόουλς και ο Γκιγκς θα κλείσουν σε λίγο την καριέρα τους. Παίκτες σαν αυτούς δε βρίσκεις εύκολα".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ