ΑΓΓΛΙΑ

Έσπρωξε ball boy ο Μιραλάς!

Έσπρωξε ball boy ο Μιραλάς!
© IAN HODGSON

Ο Κέβιν Μιραλάς νευρίασε με ball boy της Μπάρνσλεϊ που έκανε εσκεμμένα καθυστερήσεις για να κερδίσει χρόνο για την ομάδα του και το έσπρωξε για να πάρει τη μπάλα. Δείτε videos!

Με το σκορ στο 3-2 υπέρ της Μπάρνσλεϊ οι άνθρωποι των γηπεδούχων έκαναν ό,τι μπορούσαν για να κερδίσουν χρόνο και να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Capital One Cup και στην προσπάθειά τους αυτή ακομα και τα ball boys είχαν στο μυαλό τους να καθυστερήσουν τους παίκτες της Έβερτον στο ματς της Τετάρτης.

Ένα μάλιστα από αυτά εκνεύρισε στο 74ο λεπτό σε τέτοιο βαθμό τον Μιραλάς θέλοντας να κρατήσει τη μπάλα λίγο παραπάνω απ'ότι έπρεπε που ο Βέλγος άσος το έσπρωξε για να του πάρει γρήγορα τη μπάλα και να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Σημειώνεται πως ο πρώην άσος του Ολυμπιακού είχε σημειώσει το πρώτο γκολ της Έβερτον στο ματς, στο 50ο λεπτό, μειώνοντας σε 3-1, ενώ ο Λουκακού οδήγησε το ματς στην παράταση (σκόραρε στο 78') όπου εκεί η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ επιβλήθηκε με σκορ 5-3.

Όσον για τον επόμενο αντίπαλο των "ζαχαρωτών" στον 3ο γύρο του θεσμού αυτός θα είναι η Ρέντινγκ, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται στις 21 Σεπτεμβρίου στην έδρα των "Royals".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ