ΑΓΓΛΙΑ

Επέστρεψαν εισιτήρια οι οπαδοί της Σίτι

Επέστρεψαν εισιτήρια οι οπαδοί της Σίτι

Οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Σίτι αρνήθηκαν να παραλάβουν εισιτήρια για τον αγώνα με την Άρσεναλ. Διαβάστε την αιτία.

Η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε 912 εισιτήρια από τα 3.000 που προμηθεύτηκε για τον αγώνα με την Άρσεναλ.

Ο λόγος είναι ότι οι φίλαθλοι των "πολιτών" δεν είδαν με καλό μάτι την τιμή των 62 λιρών που κοστίζει το εισιτήριο και αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν στο Λονδίνο.

" Είναι το πιο ακριβό εισιτήριο που θυμάμαι να πληρώνω στην ζωή μου σε ποδοσφαιρικό αγώνα", δηλώνει ο Κέβιν Πάρκερ, φίλαθλος της Μάντσεστερ Σίτι και μέλος του κλαμπ των οπαδών της ομάδας και συμπληρώνει: " Δείχνουν οι σύλλογοι ότι δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Αν οι φίλαθλοι της Σίτι ταξιδέψουν με το πούλμαν των οπαδών της ομάδας θα τους κοστίσει 30 λίρες το άτομο. Σύνολο 92 λίρες ενώ προσθέστε και τα έξοδα στο γήπεδο, όπως το φαγητό και τα αναψυκτικά.

Μερικοί από μας δεν έχουν τα λεφτά ειδικά μετά τις γιορτές και αρνούνται να πληρώσουν τις 62 λίρες. Είναι, επίσης, η πρώτη φορά που φίλαθλοι της Σίτι μου είπαν ότι έχουν τα λεφτά αλλά αρνήθηκαν να τα δώσουν αναγνωρίζοντας ότι η τιμή του εισιτηρίου είναι ακριβή. Αυτή είναι μια γενναία απόφαση".

Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα στην Αγγλία, το ακριβότερο εισιτήριο στο γήπεδο της Σίτι κοστίζει 58 λίρες ενώ το πιο φθηνό 26 λίρες.

Η Άρσεναλ έχει ορίσει το ακριβότερο εισιτήριο της στις 126 λίρες ενώ το φθηνότερο, όπως και η Σίτι, στις 26 λίρες.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ