ΑΓΓΛΙΑ

Έλινγκτον: "Πρέστον όπως λέμε Ξάνθη"!

Έλινγκτον: "Πρέστον όπως λέμε Ξάνθη"!
Έλινγκτον

Ο Νέιθαν Έλινγκτον σκόραρε για την Πρέστον στο 90ο λεπτό χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. "Μπορούμε να παραμείνουμε. Το ίδιο είχαμε κάνει και την περσινή σεζόν με την Ξάνθη", δήλωσε ο 29χρονος επιθετικός.

Η ομάδα της Ξάνθης έκανε την έκπληξη πριν από ενάμιση περίπου χρόνο με τη μεταγραφή του Άγγλου επιθετικού Νέιθαν Έλινγκτον.

Λίγους μήνες μετά ο 29χρονος φορ αποχώρησε από την ομάδα έχοντας πετύχει όμως ένα μικρό θαύμα, καθώς με τα γκολ του βοήθησε την Ξάνθη να παραμείνει στην κατηγορία.

Τι ακριβώς πέτυχε ο Έλιγκτον; Στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές η ομάδα του έκανε τρεις νίκες και μία ισοπαλία, με αποτέλεσμα να παραμείνει τελικά στην Superleague.

Η μοίρα ωστόσο φαίνεται πως του παίζει ένα περίεργο παιχνίδι, καθώς από τον Γενάρη ανήκει στην Πρέστον η οποία επίσης κινδυνεύει με υποβιβασμό. Το Σάββατο που μας πέρασε έκανε την πρώτη της νίκη μετά από πολύ καιρό, χάρη στο γκολ του Έλινγκτον στο 90ο λεπτό!

"Όλα είναι πιθανά μέχρι να μην υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες. Το ξέρω από την περσινή μου σεζόν στην Ελλάδα. Φτάσαμε κοντά στον πάτο της βαθμολογίας και έμεναν τέσσερα παιχνίδια, όπου θέλαμε μόνο νίκες. Τι συνέβη; Πήραμε ισοπαλία στην έδρα του Ολυμπιακού και κερδίσαμε τα άλλα τρία ματς.

Έτσι κατακτήσαμε 10 πόντους, από τους 12 που ήταν συνολικά σε τέσσερα ματς, και σωθήκαμε για έναν μόλις πόντο. Ποτέ λοιπόν δεν μπορείς να πεις ότι τελείωσε κάτι. Κανείς δεν γνωρίζει τι παιχνίδι θα του παίξει η τύχη".


Η Πρέστον νίκησε με 2-1 την Κόβεντρι και παραμένει στην τελευταία θέση του πίνακα, οκτώ πόντους μακριά από την σωτηρία. Το καλό όμως είναι πως έχει ένα ματς λιγότερο. Go Preston, go!

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ