ΑΓΓΛΙΑ

Ελαμπντελαουί: "Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό"

Arsenal's Mezut Ozil, right, competes for the ball with Hull City's Omar Elabdellaoui during the English Premier League soccer match between Arsenal and Hull City at the Emirates Stadium in London, Saturday, Feb. 11, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Arsenal's Mezut Ozil, right, competes for the ball with Hull City's Omar Elabdellaoui during the English Premier League soccer match between Arsenal and Hull City at the Emirates Stadium in London, Saturday, Feb. 11, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε στον Τύπο της Νορβηγίας για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε με τη Χαλ και το μέλλον του το οποίο θα κριθεί από τον Ολυμπιακό.

Η χρονιά δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και τη Χαλ η οποία δεν κατάφερε να γλιτώσει τον υποβιβασμό στην Championship.

O 25χρονος Νορβηγός αγωνίστηκε για επτά φορές με τη φανέλα της ομάδας του Μάρκο Σίλβα και όπως τόνισε και ο ίδιος τα πάντα για το μέλλον του θα κριθούν από τον Ολυμπιακό.

Άλλωστε, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με τους ερυθρόλευκους από τους οποίου δόθηκε με τη μορφή του δανεισμού στην αγγλική ομάδα. Μιλώντας στην ιστοσελίδα της Νορβηγίας "nettavisen" ο 25χρονος δεξιός μπακ τόνισε αρχικά αναφερόμενος στα όσα έγιναν μετά το τελευταίο ματς με την Κρίσταλ Πάλας: "Τα πράγματα ήταν πολύ... ήσυχα μετά το ματς. Κανείς δεν είπε κάτι. Ήταν μεγάλη η απογοήτευση στην ομάδα. Όλοι ξέραμε τι είχε συμβεί μόλις".

Στη συνέχεια η συζήτηση πήγε στο μέλλον του με τον Νορβηγό μπακ να επισημαίνει: "Για μένα τα δεδομένα είναι απλά. Δεν μένω στην Χαλ και θα δούμε για το μέλλον μου. Δεν μπορώ να μείνω διότι υπάρχει οψιόν αγοράς μόνο εάν έμενε o σύλλογος στην Premier League. Προσπάθησα πολύ. Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και θα γίνει μία κουβέντα για το που θα βρίσκομαι από το καλοκαίρι και μετά".

Τέλος, αναφερόμενος στην προσωπική απόδοσή στην Αγγλία είπε: "Προσωπικά στεναχωριέμαι διότι θεωρώ πως θα μπορούσα να είχα βοηθήσει πιο πολύ. Είχα και προβλήματα ετοιμότητας λόγω τραυματισμών. Αφότου ανέλαβε ο Μάρκο Σίλβα ένιωθα πως η ομάδα πήγαινε καλά αλλά τελικά δεν έγινε αυτό που θέλαμε όλοι. Είναι πολύ απλά μία εξαιρετικά δύσκολη και στενάχωρη μέρα. Είναι δύσκολο να την περιγράψεις σωστά".

Photo credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ