ΑΓΓΛΙΑ

Εκτός Εθνικής Αγγλίας ο Φέρντιναντ

Εκτός Εθνικής Αγγλίας ο Φέρντιναντ

Παρά την αρχική κλήση του, ο Ρίο Φέρντιναντ έμεινε τελικά εκτός αποστολής της Εθνικής Αγγλίας για τους δύο προσεχείς αγώνες της με Σαν Μαρίνο και Μαυροβούνιο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο 34χρονος σέντερ μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος απουσίαζε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από τον Ιούνιο του 2011 και μετα, κλήθηκε εντελώς ξαφνικά από τον Ρόι Χόντσον πριν λίγες ημέρες, με τους δύο άνδρες να συναντιούνται ωστόσο το βράδυ της Κυριακής και να αποφασίζουν από κοινού τον αποκλεισμό του από την αποστολή.

"Είμαι απογοητευμένος οπυ ο Ρίο δεν θα είναι στη διάθεσή μας. Αυτό έγινε εξαιτίας του λεπτομερούς προγράμματος προπόνησης αλλά και ιατρικού προγράμματος που πρέπει να ακολουθήσει,", τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "λιονταριών" για να προσθέσει:

"Χάρηκα που ο Ρίο ζήτησε να με συναντήσει. Ήταν σημαντικό να το ακούσω από τον ίδιο για τον τρόπο που πρέπει να διαχειριστεί το σώμα του μεταξύ των αγώνων.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να παίξει δύο σερί ματς σε λίγες ημέρες. Μπορεί και το έχει αποδείξει.

Είμαι εντυπωσιασμένος από το ζήλο του για την Αγγλία και ανυπομονώ να τον ξανακαλέσω στην ομάδα στο μέλλον".

Ανάλογου ύφους ήταν και οι δηλώσεις που έκανε ο Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως παραμένει στη διάθεση της εθνικής ομάδας και πως περιμένει να ξαναφορέσει σύντομα τη φανέλα με το εθνόσημο.

"Είναι απογοητευτικό που δεν θα μπορέσω να παίξω ρόλο στα επόμενα παιχνίδια αλλά είπα στον Ρόι πως θέλω να εξακολουθώ να είμαι στη διάθεση της Εθνικής Αγγλίας και πως ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του στο μέλλον".

Σημειώνεται πως τη θέση του Φέρντιναντ στην αποστολή πήρε ο αμυντικός της Τότεναμ, Στιβ Κόκερ, ο οποίος είχε αρχικά κληθεί στην Εθνική Ελπίδων της Αγγλίας.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ