ΑΓΓΛΙΑ

Εκνευρισμένοι με Μπαλοτέλι οι συμπαίκτες του

Εκνευρισμένοι με Μπαλοτέλι οι συμπαίκτες του
Μπαλοτέλι

Έξαλλοι είναι κάποιοι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι με τον Μάριο Μπαλοτέλι. Διαβάστε τι του καταλογίζουν και γιατί η μπάλα παίρνει και τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Το μαύρο πρόβατο στη Μάντσετσερ Σίτι έχει γίνει ο Μάριο Μπαλοτέλι σύμφωνα με τη “Sun”.

Οι συμπαίκτες του στους κυπελλούχους Αγγλίας έχουν αγανακτήσει μαζί του και πλέον υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια του συλλόγου.

Δεν είναι λίγοι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκείνοι που θεωρούν πως ο 21χρονος επιθετικός με τις ενέργειές του στερεί το πρωτάθλημα από τη Σίτι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τον έχουν βγάλει στη σέντρα και ετοιμάζονται να κάνουν το ίδιο και με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, θεωρώντας πως είναι πολύ ελαστικός με τον ποδοσφαιριστή του.

Ο Ιταλός τεχνικός το πρωί του Σαββάτου δήλωσε πως δεν εμπιστεύεται πλέον τον Μπαλοτέλι, όμως, λίγες ώρες αργότερα του έδωσε φανέλα βασικού στο παιχνίδι με τη Σάντερλαντ. Με τη στάση του αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος που στηρίζει ακόμα τον Μπαλοτέλι στη Σίτι και αυτό έχει ενοχλήσει εντός της Σίτι.

Τέλος, πηγή που γνωρίζει καλά τα τεκταινόμενα στους "πολίτες" δήλωσε επί του θέματος: “Ο Μάριο ξεκινάει, για να σπάσει τα νεύρα κάποιων. Είναι πραγματικά καλός χαρακτήρας, αλλά κάποιες φορές φαίνεται πως πιστεύει πως για εκείνον ισχύουν διαφορετικοί κανόνες. Δεν είναι καλό για το ομαδικό πνεύμα, όταν μπαίνει να παίξει και περιστρέφονται τα πάντα γύρω του”.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ