ΑΓΓΛΙΑ

Δίνει 650.000 ευρώ για Τοροσίδη η Φούλαμ

Δίνει 650.000 ευρώ για Τοροσίδη η Φούλαμ
Τοροσίδης INTIME SPORTS

Το ποσό των 700.000 ευρώ δίνει η Φούλαμ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα

Ο Βασίλης Τοροσίδης με ανακοίνωση του την Κυριακή το βράδυ ξεκαθάρισε το τοπίο, τονίζοντας πως αποχωρεί οριστικά από τον Ολυμπιακό για να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τον αρχηγό του Ολυμπιακού να είναι μία ανάσα από την Ρόμα, όμως ένα αγγλικό δημοσίευμα το πρωί της Δευτέρας βάζει δυνατά στο κόλπο και την Φούλαμ.

Σύμφωνα με την SUN λοιπόν (την είδηση αναπαρήγαγαν όλα τα έγκυρα site στην Αγγλία), η Φούλαμ έχει κάνει πρόταση 700.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για τον 27άχρονο άσο, με σκοπό να γίνει συμπαίκτης του Καραγκούνη από τον Γενάρη!

Ο προπονητής των "Κότατζερς", Μάρτιν Γιόλ, έχει εντυπωσιαστεί από την παρουσία του έμπειρου άσου της Εθνικής και γι αυτό θέλει έναν ακόμα Έλληνα ποδοσφαιριστή με μικρό κόστος.

Μένει να δούμε λοιπόν αν το δημοσίευμα είναι αληθές κάτι που θα μάθουμε σύντομα.

Εκ των έσω ο αντι-Τοροσίδης

Πλέον η διοίκηση των ερυθρόλευκων ψάχνει να βρει την ιδανική λύση για το δεξί άκρο της άμυνας, καθώς ακόμα κι αν παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι ο Τοροσίδης είναι πιθανό να κάτσει στον πάγκο σε πολλά παιχνίδια.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν τρεις ποδοσφαιριστές μπορούν να καλύψουν το κενό του 27άχρονου άσου. Μανιάτης, Ντιεκιτέ και Μοδέστο. Ο πρώτος ξεκίνησε στον Πανιώνιο ως δεξιός οπισθοφύλακας και στη συνέχεια (επί Στόρε, Λεμονή) αγωνίστηκε με επιτυχία ως αμυντικός μέσος, άρα γνωρίζει καλά τη θέση.

Ο Ντιακιτέ άφησε καλές εντυπώσεις στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ με την Άρσεναλ, όμως με την Καβάλα προβλημάτισε και τέλος ο Μοδέστο είναι μία "τίμια" λύση για την άμυνα, αλλά υστερεί αρκετά στο επιθετικό κομμάτι.

Διαβάστε επίσης: Γερμανικές σειρήνες για Μίτσελ, Πήγε στα αποδυτήρια για τον Νικοπολίδη ο Σ. Κόκκαλης, Την Δευτέρα τελειώνει του Τάτου, Ο εξαιρετικός Ζαρντίμ και οι Ισπανοί αντικαταστάτες, Λύση εντός της ομάδας ο αντι-Τοροσίδης.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ