ΑΓΓΛΙΑ

Aπό τη Λίβερπουλ στη Σουόνσι ο Σέλβι

Aπό τη Λίβερπουλ στη Σουόνσι ο Σέλβι

Σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για τον Τζόντζο Σέλβι ήρθε η Σουόνσι, με τον 21χρονο Άγγλο άσο να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μετά από τρία χρόνια παραμονής στο "Άνφιλντ" (αποκτήθηκε το 2010 από την Τσάρλτον), ο Τζόντζο Σέλβι μετακομίζει... Ουαλία.

Η Σουόνσι έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του τα τελευταία 24ωρα και το απόγευμα της Τετάρτης ολοκλήρωσε το deal με τη Λίβερπουλ, με τον παίκτη να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, οι "κύκνοι" θα καταβάλλουν άμεσα το ποσό των 5.000.000 στους "κόκκινους" ενώ με βάση κάποια μπόνους ενδέχεται το κόστος της μετακίνησής του στο "Λίμπερτι" να φτάσει και τα 6.000.000.

Aπό τη Λίβερπουλ στη Σουόνσι ο Σέλβι

Ο Τζόντζο Σέλβι ποζάρι με τη φανέλα της Σουόνσι στο "Liberty Stadium"

"Θα μου λείψει η πόλη πάρα πολύ. Και ο σύλλογος! Χρωστώ πολλά στους πάντες εκεί! Ευχαριστώ. Καιρός να αρχίσω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου στην Ουαλία. Ευχαριστώ", έγραψε στο Twitter ο Σέλβι λίγο μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Να σημειωθεί πως ο Σέλβι έγινε το έβδομο κατά σειρά θερινό απόκτημα της Σουόνσι μετά τους Ντε Γκουζμάν, Κάνιας, Ποθουέλο, Αμάτ, Ζάμπρετ και Γκόγκιτς.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ