ΑΓΓΛΙΑ

Απέκλεισε την Άρσεναλ η Μπράντφορντ

Απέκλεισε την Άρσεναλ η Μπράντφορντ

Η Μπράντφορντ απέκλεισε την Άρσεναλ από το League Cup, καθώς την νίκησε με 4-2 στα πέναλτι, με μοιραίους Καθόρλα, Σαμάκ και Βερμάλεν. Στο 1-1 κανονική διάρκεια και παράταση στο "Βάλεϊ Παρέιντ" (videos)

Μεγάλη έκπληξη στα προημιτελικά του αγγλικού Λιγκ Καπ, καθώς η Μπράντφορντ απέκλεισε την Άρσεναλ.

Η ομάδα της 4ης κατηγορίας επικράτησε με 3-2 στην διαδικασία των πέναλτι, ενώ με 1-1 ολοκληρώθηκε το 90άλεπτο και η παράταση.

Μοιραίοι για την ομάδα του Βενγκέρ ήταν οι Καθόρλα, Σαμάκ και Βερμάλεν, οι οποίοι έχασαν τα πέναλτι, με αυτό του Καθόρλα να το αποκρούει ο Ντιουκ, ενώ σε αυτά των Σαμάκ και Βερμάλεν η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Ο Τόμας Βερμάλεν μάλιστα που έχασε το τελευταίο πέναλτι ήταν αυτός που στο 88' ισοφάρισε για την Άρσεναλ, δίνοντάς της το... φιλί της ζωής, απαντώντας στο τέρμα του Γκάρι Τόμπσον από το 16'.

Στην άλλη αναμέτρηση της βραδιάς η Άστον Βίλα νίκησε με 4-1 την Νόριτς μέσα στο "Κάροου Ρόουντ" και πέρασε στους "4" κάνοντας ανατροπή.

Η σύνθεση της Άρσεναλ...

Στσέζνι, Σανιά, Μέρτεζακερ, Βερμάελεν, Γκιμπς, Κοκελέν (61' Σαμάκ), Γουίλσιρ, Καθόρλα, Ράμσεϊ (69' Ροζίτσκι), Ποντόλσκι (70' Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν), Ζερβινιό.

Απέκλεισε την Άρσεναλ η Μπράντφορντ

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:

Τρίτη

Νόριτς - Άστον Βίλα 1-4 (19' Μόρισον / 21' Χόλμαν, 79' και 85' Βάιμαν, 91' Μπεντέκ)

Μπράντφορντ - Άρσεναλ 1-1 [3-2 πέν.] (16' Γκάρι Τόμπσον / 88' Βερμάλεν)

Τετάρτη

Σουόνσι - Μίντλεσμπρο (21:45)

19/12

Λιντς - Τσέλσι (21:45)

Μπράντφορντ - Άρσεναλ 1-1 [3-2 πέν.]

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ