ΑΓΓΛΙΑ

Απειλούν την ζωή του Φέρντιναντ

Απειλούν την ζωή του Φέρντιναντ
© GETTY IMAGES

Σφαίρες στο ταχυδρομείο του βρήκε ο αμυντικός της ΚΠΡ Άντον Φέρντιναντ και αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία.

Η ζωή του Άντον Φέρντιναντ απειλείται μετά την σοκαριστική προειδοποίηση που δέχτηκε όταν άγνωστοι τοποθέτησαν σφαίρες στο ταχυδρομείο του.

Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε και η αστυνομία που ήδη έχει ξεκινήσει τις έρευνες και έχει απαγορέψει στον παίκτη να ανοίγει οποιοδήποτε δέμα έρχεται σε αυτόν.

Η απειλή ήρθε λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της ΚΠΡ με την Τσέλσι για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. " Επιβεβαιώνουμε ότι έχουμε ξεκινήσει τις κατηγορίες για κακόβουλη συμπεριφορά που λάβαμε σήμερα από την ΚΠΡ", ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο Άγγλος αμυντικός έχει προσλάβει προσωπική φρουρά που θα τον συνοδεύουν στο γήπεδο πληρώνοντας 40.000 λίρες. Το περιστατικό συνδέεται με τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Φέρντιναντ τον περασμένο Οκτώβριο, όταν είχε καταγγείλει τον Τζον Τέρι για ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς και από τότε διατηρείται το κλίμα μίσους που έχει δημιουργηθεί.

Ο Φέρντιναντ έχει ζητήσει από τον προπονητή τον Μαρκ Χιουζ, να τον χρησιμοποιήσει στο σημερινό παιχνίδι αν και όλα θα εξαρτηθούν την τελευταία στιγμή.

Επίσης, οι παίκτες της ΚΠΡ έχουν αποφασίσει να μην δώσουν το χέρι στον Τζον Τέρι, στις καθιερωμένες χειραψίες των παικτών των δύο ομάδων πριν την έναρξη του αγώνα.

Ο προπονητής της Τσέλσι Αντρέ Βίλας-Μπόας, στις δηλώσεις του ζήτησε να εξομαλυνθεί η κατάσταση με την χειραψία των παικτών, ώστε να γίνει ένα ήρεμο ματς χωρίς επεισόδια.

" Είναι σημαντικό να δώσουν τα χέρια. Το παιχνίδι βασίζεται σε αξίες και στις καλές προθέσεις. Οι δύο παίκτες θα πρέπει να συνεχίσουν να αναδεικνύουν αυτές τις αξίες. Κυρίως, γιατί είναι σεβασμός προς τον αντίπαλο και όλοι πρέπει αυτό να κάνουν", δήλωσε ο προπονητής της Τσέλσι.

Παρά τις εκκλήσεις της διοίκησης της Τσέλσι για κατευνασμό των πνευμάτων, ο Τζον Τέρι αναμένεται να στοχοποιηθεί από τους φιλάθλους της ΚΠΡ στο "Loftus Road".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ