ΑΓΓΛΙΑ

Αντεμπαγιόρ όπως λέμε "εισοδηματίας"

Tottenham Hotspur v Sheffield United - Capital One Cup Semi Final First Leg...Football - Tottenham Hotspur v Sheffield United - Capital One Cup Semi Final First Leg - White Hart Lane - 21/1/15
 Tottenham's Emmanuel Adebayor before the game
 Mandatory Credit: Action Images / Paul Childs
 Livepic
 EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.
Αντεμπαγιόρ ACTION IMAGES

Ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ ξέμεινε γι ακόμα μία σεζόν στην Τότεναμ όπου δεν υπολογίζεται και χρυσοπληρώνεται, ενώ αρνήθηκε να ταξιδέψει στην Αφρική για να αγωνιστεί με την εθνική του ομάδα!

Τι λέγανε οι παλιοί στα παιδιά τους; "κοίταξε να μπεις στο δημόσιο παιδί μου, για να εξασφαλισθείς και να καααααθεσαι". Δεν ξέρουμε αν τα ίδια μυαλά έχουν και στην Αφρική, αλλά σίγουρα ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ είναι ένα κοντινό παράδειγμα σε αυτό το μότο.

Εδώ και δυο χρόνια ο 31άχρονος επιθετικός "κάθεται" πάνω στο υψηλό συμβόλαιο που έχει με την Τότεναμ ( 6.500.000 ευρώ ανά σεζόν ) και μάλιστα δεν χαρίζει ούτε... κάστανο με σκοπό να αγωνιστεί σε άλλο σύλλογο.

Σα να μην έφτανε αυτό, το sofoot αποκάλυψε πως ο Αντεμπαγιόρ δεν μπήκε καν στον κόπο να ταξιδέψει μαζί με την εθνική του ομάδα (Τόγκο) για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα και την αναμέτρηση με το Τζιμπουτί.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ποτσετίνο (προπονητής της Τότεναμ) του ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να πάρει δευτερόλεπτο συμμετοχής τη φετινή περίοδο.

Όπως καταλαβαίνουμε όλοι, ο "Μανώλης" πρέπει να καταστεναχωρήθηκε.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ