ΑΓΓΛΙΑ

Άνταμς: "Δε θα χαλούσα χρήματα για τον Ρούνεϊ"

Άνταμς: "Δε θα χαλούσα χρήματα για τον Ρούνεϊ"
2012 GETTY IMAGES

Ο Τόνι Άνταμς, πρώην παίκτης της Άρσεναλ, τόνισε πως στο Λονδίνο τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τον Γουέιν Ρούνεϊ σε περίπτωση που εκείνος μετακομίσει στην αγγλική πρωτεύουσα.

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς Άγγλους παίκτες και να αποτελεί έναν εκ των ηγετών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα τελευταία χρόνια, αλλά ο Τόνι Άνταμς έχει αμφιβολίες για τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο πρώην Άγγλος αμυντικός τόνισε πως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά στο Λονδίνο και πως ο Ρούνεϊ, ο οποίος επιθυμεί να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ, ίσως να μην μπορούσε να ανταπεξέλθει εκεί, την ώρα που Άρσεναλ και Τσέλσι παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του.

Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Ρούνεϊ θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στο Λονδίνο, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Το ρίσκο θα ήταν πολύ μεγάλο. Δε νομίζω πως τίθεται θέμα οικονομικών. Θεωρώ πως έχει να κάνει με το ταμπεραμέντο του και τη νοοτροπία του. Το Λονδίνο είναι για διαφορετικού τύπου παίκτες.

Ο Γουέν είναι αδιαμφισβήτητα ένας σούπερ παίκτης και θα ήθελα να τον δω στην Άρσεναλ. Τεχνικά είναι φανταστικός αλλά δεν είμαι σίγουρος για τη νοοτροπία του εκτός γηπέδου και τον επαγγελματισμό του. Γνωρίζω πως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τα πήγε εξαιρετικά μαζί του τα τελευταία χρόνια και είμαι σίγουρος πως ο Αρσέν Βενγκέρ θα μπορούσε να τον διαχειριστεί, αλλά δε θα χαλούσα τα χρήματά μου για τον Γουέιν".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ