ΑΓΓΛΙΑ

Ανανεωμένη προσφορά της "Γιούβε" για να αποκτήσει τον Πογκμπά

Ανανεωμένη προσφορά της "Γιούβε" για να αποκτήσει τον Πογκμπά

Ο Γάλλος μέσος της Γιουνάιτεντ ζυγίζει το μέλλον του μετά από την συμφωνία-πλαίσιο που πρότεινε ο Γενικός Διευθυντής της Γιουβέντους, Τζιουζέπε Μαρόττα, πριν 3 εβδομάδες.

Ο Πολ Πογκμπά γιόρτασε τα γενεθλιά του την προηγούμενη Πέμπτη μη γνωρίζοντας ωστόσο ακόμα που θα αγωνιστεί την επόμενη χρόνια και για το ποιοι θα είναι οι εργοδότες του.

Οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ έχουν κάνει κινήσεις για να πείσουν τον παίκτη ότι το μέλλον του είναι στο Όλντ Τράφορντ συμβουλεύοντας τον να μην μετακινηθεί το καλοκαίρι στο Kαμπιονάτο ανοίγοντας διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο δίνοντάς του περισσότερο χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα.

Σύμφωνα με ξένες δημοσιεύσεις, η νέα πρόταση των "Μπιανκονέρι" περιέχει 5ετές συμβόλαιο αξίας 418,000 λιρών το χρόνο που αντιστοιχεί στο ποσό των 19,000 λιρών την εβδομάδα με οψιόν αύξησης στο 1 εκ. λίρες εφόσον ο παίκτης ανέβει στην πρώτη ομάδα.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης έχουν αναφερθεί σε συγκεκριμένο πλάνο της Γιουβέντους για την προώθηση του παίκτη στην πρώτη ομάδα.

Ακόμα τίποτα δεν έχει αποφασιστεί για το μέλλον του νεαρού καθώς το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον σε δηλώσεις του είπε:

"Το παιδί προσπάθει να πάρει μια απόφαση αλλά γνωρίζει που είναι το μέλλον του και τις δυνατότητές του. Είναι αναμφισβήτητα παίκτης για την πρώτη ομάδα".

Οι "κόκκινοι διάβολοι" ενδιαφέρονται να παραμείνει ο παίκτης που ήρθε το καλοκαίρι του 2009 από την Χάβρη και οι άνθρωποι της διοίκησης συμπεριλαμβανομένου και του Φέργκιουσον προσπαθούν να τον πείσουν να απορρίψει την προσφορά της Γιουβέντους.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ