ΑΓΓΛΙΑ

Ανακοίνωσε Μαρίν η Τσέλσι

Ανακοίνωσε Μαρίν η Τσέλσι
Μαρίν

Στην Τσέλσι θα αγωνίζεται από την επόμενη περίοδο ο Μάρκο Μαρίν, για τον οποίο δαπανήθηκαν 7 εκατομμύρια ευρώ. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Παίκτης της Τσέλσι πρέπει να θεωρείται ο Μάρκο Μαρίν.

Ο ταλαντούχος διεθνής Γερμανός από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην ομάδα του Λονδίνου, με την οποία ήρθε σε συμφωνία τόσο αυτός όσο και η Βέρντερ Βρέμης.

Ο 23χρονος ήταν δεδομένο πως αυτό το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τη Βέρντερ και βρισκόταν στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. Τελικά σε ανύποπτο χρόνο η Τσέλσι έκανε την κίνησή της και εξασφάλισε τις υπηρεσίες του για τα επόμενα χρόνια δίνοντας ένα ποσό σύμφωνα με τα δημοσιεύματα κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Η επιβεβαίωση της είδησης ήρθε από τον ίδιο τον αγγλικό σύλλογο, ο οποίος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Η Τσέλσι ανακοινώνει πως συμφώνησε για τη μεταγραφή του Μάρκο Μαρίν απο τη Βέρντερ Βρέμης. Έχουμε συμφωνήσει στο ποσό και στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του 23χρονου. Ο Μαρίν, Γερμανός διεθνής, θα έρθει στην Τσέλσι αυτό το καλοκαίρι".

Τέλος, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στη Sport Bild : "Ήταν όνειρό μου να πάω στην Τσέλσι και είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να παίξω γι' αυτούς. Είναι μία πρόκληση για μένα. Η Τότεναμ είχε δείξει ενδιαφέρον, αλλά προτίμησα την Τσέλσι, επειδή μου ταιριάζει".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ