ΑΓΓΛΙΑ

Ανακοίνωσε Καπού η Τότεναμ

Ανακοίνωσε Καπού η Τότεναμ

Tη συμφωνια της με την Τουλούζ για την μεταγραφή του Ετιέν Καπού ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η Τότεναμ . Διαβάστε λεπτομέρειες.

Κάτοικος "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" θα είναι από αυτή τη σεζόν ο Ετιέν Καπού, με τον 25χρονο Γάλλο αμυντικό μέσο να αφήνει την Τουλούζ μετά από έξι χρόνια συνεργασίας και να συνεχίζει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Τότεναμ.

Οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν επίσημα τη συμφωνία τους με τον γαλλικό σύλλογο για τον παίκτη (174 ματς και 13 γκολ ήταν ο απολογισμός του στη Ligue 1), κάνοντας έτσι μία ακόμα σημαντική προσθήκη στο χώρο του κέντρου ύστερα από αυτή του Παουλίνιο στο ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου.

Ο 25χρονος αμυντικός μέσος μπορεί επίσης να καλύψει και τη θέση του σέντερ-μπακ, ενώ να σημειωθεί ότι αφού εκπροσώπησε τη Γαλλία σε επίπεδο U18, 19 και 21, μετράει και επτά συμμετοχές με την Ανδρών.

Σημειώνεται πως ο Καπού συνιστά το τέταρτο καλοκαιρινό απόκτημα των "σπιρουνιών" μετά τους Παουλίνιο, Σάντλι και Σολδάδο, με τα αγγλικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως το κόστος της μεταγραφής του έφτασε τις 9.000.000 λίρες.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Καπού με τη φανέλα της Τότεναμ:

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ