PREMIER LEAGUE

Χιουζ: "Τρελό το τάκλιν του Σισέ"

SUNDERLAND, ENGLAND - MARCH 24:  Djibril Cisse of Queens Park Rangers looks on, after he is sent off from the challenge on Fraizer Campbell of Sunderland  during the Barclays Premier League match between Sunderland and Queens Park Rangers at Stadium of Light on March 24, 2012 in Sunderland, England.  (Photo by Matthew Lewis/Getty Images)
SUNDERLAND, ENGLAND - MARCH 24: Djibril Cisse of Queens Park Rangers looks on, after he is sent off from the challenge on Fraizer Campbell of Sunderland during the Barclays Premier League match between Sunderland and Queens Park Rangers at Stadium of Light on March 24, 2012 in Sunderland, England. (Photo by Matthew Lewis/Getty Images) GETTY IMAGES

Η 2η αποβολή του Σισέ σε 5 ματς με την ΚΠΡ δεν έμεινε ασχολίαστη. Ο Μαρκ Χιουζ χαρακτήρισε τρελό το τάκλιν του Γάλλου άσου στον Κάμπελ της Σάντερλαντ ενώ θέση πήρε και ο ιδιοκτήτης των Λονδρέζων μέσω Twitter!

Η ΚΠΡ πανηγύρισε μεσοβδόμαδα μία μεγάλη νίκη απέναντι στη Λίβερπουλ (3-2) έχοντας για σκόρερ και τον Τζιμπρίλ Σισέ (έκανε το 2-2 με ωραία κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής), όμως η ευφορία στο στρατόπεδο των Λονδρέζων δεν κράτησε για πολύ.

Αιτία η κάκιστη εμφάνιση του Σαββάτου στο "Stadium of Light", με την ΚΠΡ να γνωρίζει ήττα με "κάτω τα χέρια" από τη Σάντερλαντ (1-3) και να βλέπει τον Τζιμπρίλ Σισέ να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 55' για σκληρό φάουλ (με τα δύο πόδια) στον Φρέιζερ Κάμπελ .

"Ήταν ένα τρελό τάκλιν. Το γνωρίζει και ο ίδιος αυτό", δήλωσε αρχικά ο Μαρκ Χιουζ αναφορικά με την απερίσκεπτη ενέργεια του πρώην αρχηγού του Παναθηναϊκού, και συνέχισε:

"Ακόμα πάντως και να έμενε στο γήπεδο αυτό ήταν ένα παιχνίδι που δεν θα κερδίζαμε. Φαινόταν να έχουμε ξεμείνει από ενέργεια μετά τον αγώνα με τη Λίβερπουλ το βράδυ της Τετάρτης.

Η εμφάνισή μας ήταν πολύ φτωχή και περίμενα πολλά περισσότερα από τους παίκτες μου".

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε ο Σισέ σχολιάστηκε μέχρι και από τον ιδιοκτήτη της ΚΠΡ, Τόνι Φερνάντες, ο οποίος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για αυτή την ενέργεια.

"Ο μάνατζερ δεν μπορεί να κάνει τίποτα εάν οι παίκτες συνεχίζουν να αποβάλλονται και να τιμωρούνται", έγραψε στη σελίδα του στο Twitter ο Μαλαισιανός ισχυρός άνδρας των Λονδρέζων.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ