PREMIER LEAGUE

Βενγκέρ: "Με νίκη πάμε για τίτλο"

Βενγκέρ: "Με νίκη πάμε για τίτλο"

Ευκαιρία να μπει και πάλι σε τροχιά τίτλου και να σβήσει την ντροπή την τελευταία φορά που επισκέφθηκε το Μάντσεστερ αποτελεί για την Άρσεναλ ο αγώνας με την Σίτι.

Τη νίκη, η οποία θα αποτελέσει το έναυσμα για αντεπίθεση της Άρσεναλ στην πορεία της προς το πρωτάθλημα, ψάχνουν οι "κανονιέρηδες" απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι.

Την προηγούμενη φορά που επισκέφθηκε το Μάντσεστερ ηττήθηκε με 8-2 από την Γιουνάιτεντ και βυθίστηκε στην 17η θέση ενώ τώρα βρίσκεται στην 5η θέση παραμένοντας κοντά στους πρωτοπόρους.

Ο Αρσέν Βενγκέρ αναφερόμενος στις άσχημες αναμνήσεις που έχει από το Μάντσεστερ, δήλωσε: " Ποτέ δεν το ξεχνάς αλλά το αφήνεις πίσω. Ποτέ δεν έδινα μεγάλη σημασία στα σκορ γιατί ήταν λόγω ειδικών συνθηκών. Είναι μέρος του παιχνιδιού και δεν νομίζω ότι περνάει από το μυαλό μας. Αν οι παίκτες είναι ψυχκά δυνατοί, αυτό βοηθάει".

Πιθανή νίκη επί της Σϊτι θα την επαναφέρει σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου, τονίζει ο Βενγκέρ: " Είμαστε στον δρόμο της επιστροφής για το πρωτάθλημα. Αν επιβιώσουμε από το ματς με την Σίτι, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά από εδώ και στο εξής. Αυτή την στιγμή είμαστε σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ και στόχος μας είναι έρθουμε ακόμα πιο κοντά προς το πρωτάθλημα".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ