PREMIER LEAGUE

Βαρύ το κλίμα για Βίλας Μπόας

Βαρύ το κλίμα για Βίλας Μπόας
© ACTION IMAGES

Οι τριγμοί στις σχέσεις του Αντρέ Βίλας Μπόας με τη διοίκηση και τους παίκτες της Τότεναμ έχουν ήδη αρχίσει. Διαβάστε τι χρεώνουν στον Πορτογάλο τεχνικό οι άνθρωποι του συλλόγου και πώς έχουν τα δεδομένα αυτή τη στιγμή.

Η συντριβή από τη Μάντσεστερ Σίτι ίσως να ήταν και η αρχή του τέλους για τον Αντρέ Βίλας Μπόας στην Τότεναμ. Οι Λονδρέζοι τον τελευταίο καιρό παρουσιάζονται απογοητευτικοί, μετρούν δύο συνεχόμενες ήττες και τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη, ενώ ακόμα και το τελευταίο τρίποντο, αυτό με τη Χαλ, είχε έρθει σε ένα παιχνίδι που η απόδοσή τους ήταν κακή.

Η πίστη αρκετών στη διοίκηση της Τότεναμ για τον Πορτογάλο έχει αρχίσει να κλονίζεται με τα ατοπήματα στα οποία θεωρούν ότι έχει υποπέσει να μην είναι λίγα. Εκτός της εικόνας που παρουσιάζουν τα "σπιρούνια" οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι δυσαρεστημένοι με τον Μπόας και για κάποιους ακόμη λόγους.

Ο 36χρονος μετά το παιχνίδι με τη Χαλ τα έβαλε με τον κόσμο, τον οποίο κατέκρινε για το γεγονός πως δε στηρίζει την ομάδα τόσο όσο θα έπρεπε. Μία εβδομάδα μετά έγινε το περιστατικό με τον Λορίς με τον Μπόας να δέχεται σκληρή κριτική για το γεγονός πως άφησε τον Γάλλο να συνεχίσει να παίζει παρόλο που εκείνος έδειχνε ζαλισμένος, ενώ την Κυριακή ο Μπόας έσπευσε να κατηγορήσει τους παίκτες.

Λόγω όλων αυτών οι σχέσεις του με όλους στην ομάδα έχουν αρχίσει να διαταράσσονται. Ο Μπόας μοιάζει απομονωμένος και σταδιακά φαίνεται πως δεν έχει ούτε τη στήριξη του Φράνκο Μπαλντίνι, τεχνικού διευθυντή του συλλόγου. Ο τελευταίος του καταλογίζει και κάτι ακόμα, ότι δεν έχει προσπαθήσει να ενσωματώσει στην ομάδα την πιθανότατα πιο ηχηρή μεταγραφή του καλοκαιριού, τον Έρικ Λαμέλα.

Όπως αναφέρει η "Daily Mail" από εδώ και πέρα ο Μπόας θα δίνει τεστ κάθε εβδομάδα με το πρώτο να είναι αυτό της Κυριακής. Η Τότεναμ πηγαίνει στο "Ολντ Τράφορντ" για να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι Λονδρέζοι θα χρειαστεί να κάνουν μία αρκετά πειστική εμφάνιση, ώστε να μην έχει προβλήματα μετά ο πρώην τεχνικός της Πόρτο.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ