PREMIER LEAGUE

Το χαστούκι του Τουρέ και η ντρίμπλα του Μάτα!

Το χαστούκι του Τουρέ και η ντρίμπλα του Μάτα!

Ο Γιαγιά Τουρέ έριξε χαστούκι στον Χουάν Μάτα κατά τη διάρκεια του Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ισπανό να "απαντάει" με τρομερή ντρίμπλα στον Κομπανί (videos)!

Ο Φρανκ Λάμπαρντ ήταν ο παίκτης που τράβηξε πάνω του τα περισσότερα φλας μετά τη λήξη του αγώνα της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Σίτι, λόγω του νικητήριου τέρματος που πέτυχε στο 82' με εύστοχο πέναλτι, όμως πριν από εκείνη τη φάση "όλα τα λεφτά" για τους Λονδρέζους ήταν ο Χουάν Μάτα.

Αιτία; Το γεγονός ότι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός (καταλύτης στην αγωνιστική μεταμόρφωση της Τσέλσι προς το καλύτερο μετά την άφιξή του) ήταν πρωταγωνιστής σε δύο φάσεις που συζητιούνται ακόμα και σήμερα από το φίλαθλο κοινό στο Νησί.

Στην πρώτη ήταν ο "άτυχος της υπόθεσης", αφού αρχικά είδε τον Τουρέ να του ρίχνει μία κλωτσιά όντας πεσμένος ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο ίδιος παίκτης τον χαστούκισε (!), χωρίς να παρατηρηθεί από τον διαιτητή.

Επειδή όμως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο, ο Μάτα φρόντισε να το σερβίρει έτσι ακριβώς στους παίκτες της Τσέλσι στο δεύτερο ημίχρονο.

Παίρνοντας τη μπάλα λίγο μπροστά από την περιοχή των Λονδρέζων έκανε μία κούρσα 30 μέτρων "παιδεύοντας" τους αντιπάλους του, με το σλάλομ του να ολοκληρώνεται με μία υπέροχη ντρίμπλα στον Κομπανί που ανάγκασε τον Βέλγο αμυντικό να τον σταματήσει με φάουλ...

Ο Μάτα "αδειάζει" τον Κομπανί:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ