PREMIER LEAGUE

Το πιο ακριβό τοπικό ντέρμπι του πλανήτη

Το πιο ακριβό τοπικό ντέρμπι του πλανήτη

Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασταυρώνουν τα ξίφη τους το απόγευμα της Κυριακής στο ακριβότερο τοπικό ντέρμπι του πλανήτη. Διαβάστε πόσο κοστίζουν συνολικά οι δύο ομάδες.

Με κομμένη την ανάσα αναμένεται να παρακολουθήσει το Μάντσεστερ την πρώτη σύγκρουση για φέτος των δύο ομάδων του.

Η Σίτι υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Premier League με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη τόσο για λόγους γοήτρου όσο και για να πιάσουν στη βαθμολογία τις Τσέλσι και Λίβερπουλ.

Παρακολουθήστε την αναμέτρηση της Σίτι με τη Γιουνάιτεντ μέσα από το LIVE του Sport24.gr

Σύμφωνα με τη "Manchester Evening News" οι ενδεκάδες των Μανουέλ Πελεγκρίνι και Ντέιβιντ Μόγιες ενδέχεται να κοστίζουν περισσότερο από 386 εκατομμύρια λίρες, ποσό μεγαλύτερο από κάθε άλλο τοπικό ντέρμπι. Αν προσθέσει κανείς σε αυτό και τους παίκτες που θα κάθονται στον πάγκο, τότε το ποσό μπορεί να εκτοξευτεί ακόμα και στις 500 εκατομμύρια λίρες.

Χαρακτηριστικό των χρημάτων που επένδυσαν (κυρίως η Σίτι) για μεταγραφές είναι πως στο παιχνίδι του "Ολντ Τράφορντ" τον περασμένο Απρίλιο οι δύο ενδεκάδες κόστιζαν συνολικά 312 εκατομμύρια λίρες.

Τέλος, για να γίνει αντιληπτό το πόσο ακριβές είναι πλέον οι δύο ομάδες μπορεί κανείς να τις συγκρίνει με το ντέρμπι της Μαδρίτης, όπου ναι μεν η ενδεκάδα της Ρεάλ μετά την έλευση του Γκάρεθ Μπέιλ να αγγίζει τις 333 εκατομμύρια λίρες, αλλά εκείνη της Ατλέτικο δεν ξεπερνά τις 37 εκατομμύρια λίρες.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ