PREMIER LEAGUE

Το τρομερό μπόνους στο συμβόλαιο του Ρανιέρι

Το τρομερό μπόνους στο συμβόλαιο του Ρανιέρι
© BPI

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι πίστευε πολύ στον εαυτό του όταν υπέγραψε στη Λέστερ και τώρα έχει βάλει πλώρη για ένα εκπληκτικό μπόνους ύψους 1.700.000 λιρών! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ίσως ακούγεται απίστευτο αλλά αν ο Κλάουντιο Ρανιέρι συνεχίσει να φέρνει τέτοια αποτελέσματα και τους επόμενους μήνες με τη Λέστερ , θα γίνει κατά πολύ πλουσιότερος λόγω ειδικής ρήτρας στο συμβόλαιό με τις "αλεπούδες".

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η "Daily Mail", ο 65χρονος Ιταλός τεχνικός έβαλε έναν ειδικό όρο όταν υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων με τη Λέστερ, βάση του οποίου θα κερδίζει 100.000 λίρες για κάθε θέση που θα τερματίσει πάνω από την 18η (!), θέση που είναι η τελευταία που εξασφαλίζει παραμονή.

Το τρομερό μπόνους στο συμβόλαιο του Ρανιέρι
© BPI

Οι διοικούντες τον σύλλογο έθεσαν ως στόχο μαζί με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας την αποφυγή του υποβιβασμού, με τον ίδιο να προσθέτει πάντως και ένα διόλου ευκαταφρόνητο μπόνους που θα συνδέεται με τη βαθμολογική θέση της ομάδας του στο φινάλε της σεζόν.

Έτσι, αν για παράδειγμα η ομάδα του κάνει το θαύμα (θυμίζοντας Μπλάκμπερν του 1995) και κατακτήσει την Premier League, τότε ο Ρανιέρι πέρα από τη δόξα θα πάρει και ένα εντυπωσιακό πριμ ύψους 1.700.000 λιρών, ήτοι 100.000 για κάθε θέση πάνω από την 18η...

Το τρομερό μπόνους στο συμβόλαιο του Ρανιέρι

"Δεν υπάρχει κάποια ρήτρα στους παίκτες και δεν σας λέω! Εάν δεν έκαναν κάποια συμφωνία έκαναν λάθος! Εγώ σκέφτηκα και το ενδεχόμενο να πάρουμε τον τίτλο", είχε δηλώσει στις αρχές Δεκεμβρίου ο Ρανιέρι...

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ