PREMIER LEAGUE

Το απίθανο παρατσούκλι του Ανρί για τον Λουκακού

Το απίθανο παρατσούκλι του Ανρί για τον Λουκακού

Ο Τιερί Ανρί αποκάλυψε ότι έχει προσδώσει παρατσούκλι στον Ρομελού Λουκακού της Έβερτον, το οποίο σας εγγυόμαστε πως δεν έχει καμία σχέση με ποδόσφαιρο.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στη βελγική "Sporza", ο Τιερί Ανρί αποκάλυψε το παρατσούκλι το οποίο έχει προσδώσει στον Ρομελού Λουκακού. Και, αν μη τι άλλο, πρόκειται για ένα προσωνύμιο που δεν ακούς συχνά για ποδοσφαιριστές.

"Όλοι οι παίκτες των 'κόκκινων διαβόλων' (σ.σ. Εθνική Βελγίου) θέλουν να μαθαίνουν πράγματα. Αποκαλώ τον Ρομελού Λουκακού δικηγόρο! Συζητά τα πάντα, ακόμη και τις κάλτσες του”, είπε ο άλλοτε επιθετικός των Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα, αφήνοντας άναυδο τον συνομιλητή του.

Εν συνεχεία συμπλήρωσε πως “είναι σημαντικό οι άνθρωποι να το γνωρίζουν αυτό, επειδή μερικές φορές νομίζουν πως η νέα γενιά δεν δείχνει αρκετό ενδιαφέρον”.

Αναφορικά με το τι πρέπει να βελτιώσει ο άσος της Έβερτον, υποστήριξε: “Τα πάντα θα έπρεπε να είναι ακόμη καλύτερα. Αλλά είναι νέος. Θα συνεχίσει να βελτιώνεται”.

Ανρί και Λουκακού συνυπάρχουν αυτήν την περίοδο στην εθνική Βελγίου, με τον 39χρονο Γάλλο να έχει προσληφθεί ως βοηθός του προπονητή των "κόκκινων διαβόλων", Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ