PREMIER LEAGUE

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα η Γουέστ Χαμ

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα η Γουέστ Χαμ
© GETTY IMAGES

Πολύ δυναμικά κινείται στο μεταγραφικό παζάρι η Γουέστ Χαμ, η οποία επιχειρεί να κάνει δικούς της τόσο τον Ενέρ Βαλένσια όσο και τον Γεβιέν Κονοπλιάνκα.

Τον χειμώνα έφτασε μία ανάσα από τη Λίβερπουλ, αλλά τελικά παρέμεινε στη Ντνίπρο. Ωστόσο, η ουκρανική ομάδα δύσκολα θα τον κρατήσει στο δυναμικό της και μετά από αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρόμα έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον 24χρονο, αλλά εκείνη που έχει ήδη καταθέσει πρόταση είναι η Γουέστ Χαμ. Οι Λονδρέζοι δίνουν 9.5 εκ. λίρες με την Ντνίπρο να ζητάει 12 εκ. λίρες. Επιπλέον, οι δύο Αμερικανοί ιδιοκτήτες θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και για το συμβόλαιο του Κονοπλιάνκα, το οποίο θα είναι το μεγαλύτερο στην ομάδα, σε περίπτωση που επέλθει συμφωνία με την Ντνίπρο.

Παράλληλα, η Γουέστ Χαμ κινείται και για την απόκτηση του Ενέρ Βαλένσια. Ο 25χρονος επιθετικός της Πατσούκα εντυπωσίασε στο Μουντιάλ με το Εκουαδόρ και έχει κερδίσει πολλούς θαυμαστές, ανάμεσα στους οποίους και η Στόουκ. Η ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση 10 εκ. λιρών, ενώ επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να παίξει στην Ευρώπη.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ