PREMIER LEAGUE

Θέλει νέο συμβόλαιο με Ρανιέρι η Λέστερ

Θέλει νέο συμβόλαιο με Ρανιέρι η Λέστερ

Η Λέστερ θέλει να κρατήσει για πολλά ακόμη χρόνια τον Κλάουντιο Ρανιέρι και για αυτό είναι έτοιμη να ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του για την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Ώρα... ανανέωσης για τον Κλάουντιο Ρανιέρι; Μπορεί ο Ιταλός τεχνικός να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Λέστερ μέχρι το καλοκαίρι του 2018 (είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι όταν διαδέχτηκε τον Νάιτζελ Πίρσον στην τεχνική ηγεσία) ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν από τώρα να έρθουν σε συμφωνία μαζί του για να επιμηκύνουν χρονικά τη μεταξύ τους συνεργασία.

Θέλει νέο συμβόλαιο με Ρανιέρι η Λέστερ

Ο ιδιοκτήτης των "αλεπούδων" Βισάι Στριβανταναμπράβχα είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνεργασία του με τον Ιταλό τεχνικό και φυσικά από την απίστευτη πρώτη σεζόν του στην Λέστερ που κατέληξε με την κατάκτηση του τίτλου και, όπως ξεκαθάρισε με δηλώσεις του, μέσα στον Μάιο θα συζητήσει μαζί του ώστε να τον κρατήσει για περισσότερα χρόνια στο "King Power Stadium".

"Το σίγουρο είναι πως στο τέλος της σεζόν θα μιλήσουμε μαζί του. Όταν μιλάμε για κάτι, πάντα μιλάμε για κάτι μακρυπρόθεσμο. Θέλω τους ανθρώπους που δουλεύουν για μένα να είναι χαρούμενοι και απολαμβάνω να συνεργάζομαι με καλούς ανθρώπους", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ταϊλανδός κροίσος.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ