PREMIER LEAGUE

Θέλει 16χρονο ταλέντο της Τσέλσι η Γιουνάιτεντ

Θέλει 16χρονο ταλέντο της Τσέλσι η Γιουνάιτεντ

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται να κινηθεί για την απόκτηση του 16χρονου και άκρως ταλαντούχου Ρις Τζέιμς, ο οποίος ανήκει στην ακαδημία της Τσέλσι. Ωστόσο δεν τρέχει μόνη της σε αυτήν την "κούρσα".

Έναν 16χρονο παίκτη από τα τμήματα υποδομής της Τσέλσι σκέφτεται σοβαρά να διεκδικήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail. Το όνομά του είναι Ρις Τζέιμς και έχει ήδη ξεκινήσει να προπονείται με την πρώτη ομάδα των"μπλε", κατόπιν σχετικού αιτήματος του Αντόνιο Κόντε.

Εκτός από το να κάμψουν τη -σθεναρή όπως αναμένεται- αντίσταση της Τσέλσι, οι Κόκκινοι Διάβολοι θα χρειαστεί να δώσουν μάχη και με τη γερμανική Λειψία, προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή του. Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της τελευταίας, Ραλφ Ράνγκνικ, έχει ήδη παρακολουθήσει από κοντά τον παίκτη, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Νησί.

Βασικό πλεονέκτημα των δύο διεκδικητών του παίκτη, έναντι της Τσέλσι, είναι το χαμηλό ποσοστό προώθησης νεαρών ποδοσφαιριστών των Λονδρέζων, από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα. Κάτι το οποίο απασχολεί τον νεαρό Άγγλο.

Ο Τζέιμς κλείνει τα 17 του χρόνια τον ερχόμενο Δεκέμβριο, ενώ αγωνίζεται στον άξονα και στο κέντρο της άμυνας.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ