PREMIER LEAGUE

Τα ρατσιστικά μηνύματα που "έκαψαν" τον Μακάι

Τα ρατσιστικά μηνύματα που "έκαψαν" τον Μακάι

Η Κρίσταλ Πάλας αποφάσισε τελευταία στιγμή να μην προσλάβει τον Μάλκι Μακάι στην τεχνική ηγεσία της όταν της έγιναν γνωστά μηνύματα με ρατσιστικό περιεχόμενο από τον Σκωτσέζο τεχνικό.

Ο Μάλκι Μακάι βρέθηκε μία ανάσα από το να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Κρίσταλ Πάλας (την οποία παράτησε ο Τόνι Πούλις δύο ημέρες πριν την έναρξη της Premier League), όμως την τελευταία στιγμή έκανε πίσω ελέω... Βίνσεντ Ταν.

Ο λόγος για τον ισχυρό άνδρα της Κάρντιφ και πρώην εργοδότη του Μακάι, ο οποίος παρέδωσε στους ανθρώπους της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας έναν φάκελο ο οποίος εμπλέκει τόσο τον Μακάι όσον και τον νυν ποδοσφαιρικό διευθυντή της Κρίσταλ Πάλας, Ίαν Μούντι (πρώην συνεργάτη του Μακάι) καθώς περιλαμβάνει ρατσιστικά, σεξιστικά και ομοφοβικά email.

Τα ρατσιστικά μηνύματα που "έκαψαν" τον Μακάι

Μεταξύ των στοιχείων που είδαν το φως της δημοσιότητας και τα οποία βρίσκονται πλέον κάτω από το μικροσκόπιο της FA, ο πρώην προπονητής της Κάρντιφ είχε -μεταξύ άλλων- αποκαλέσει τον Νοτιοκορεάτη ποδοσφαιριστή του, Κιμ Μπο Κιούνγκ "γαμ@@@ σχιστομάτη", έναν μάνατζερ ως "χοντρό Εβραίο που βλέπει τα χρήματα να φεύγουν από τα χέρια του", ενώ χαρακτήρισε ως "π...ο φίδι" και ένα στέλεχος της ομάδας.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ