PREMIER LEAGUE

Συνεχίζει με Άντβοκαατ η Σάντερλαντ

Συνεχίζει με Άντβοκαατ η Σάντερλαντ
© AFP/GETTY IMAGES

Την πρόσληψη του Ντικ Άντβοκαατ μέχρι το τέλος της σεζόν ανακοίνωσε επίσημα η Σάντερλαντ, με τον Ολλανδό να αντικαθιστά τον Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο Ντικ Άντβοκαατ θα είναι τελικά ο διάδοχος του Γκουστάβο Πογιέτ στην τεχνική ηγεσία της Σάντερναλντ, με την διοίκηση της Σάντερλαντ να ανακοίνωνει επίσημα το πρωί της Τρίτης τη συμφωνία μαζί του για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

"Ο Ντικ έχει ένα εκπληκτικό βιογραφικό και τεράστια εμπειρία από παρουσία σε πάγκους ομάδων υψηλού επιπέδου.

Έχουμε έναν και μόνο στόχο τώρα, να σκαρφαλώσουμε στον βαθμολογικό πίνακα, και όλοι είναι πλήρως συγκεντρωμένοι σε αυτό το στόχο", δήλωσε ο πρόεδρος των "μαύρων γάτων" Έλις Σκοτ αναφερόμενος στον Ολλανδό, ο οποίος με τη σειρά του τόνισε:

"Η Σάντερλαντ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και ανυπομονώ ενόψει της πρόκλησης που έχω μπροστά μου. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για τον αγώνα του Σαββάτου (σ.σ. κόντρα στη Γουέστ Χαμ εκτός έδρας)".

Σημειώνεται πως η αμέσως προηγούμενη δουλειά του Άντβοκαατ ήταν ως ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Σερβίας, με τον Ολλανδό να αναλαμβάνει τη Σάντερλαντ εννέα αγωνιστικές πριν το φινάλε και να τη βρίσκει μόλις έναν πόντο πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ