PREMIER LEAGUE

Στο κυνήγι του Μπεντεκέ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στο κυνήγι του Μπεντεκέ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
© EMPICS SPORT

Ο επιθετικός της Άστον Βίλα, Κρίστιαν Μπεντεκέ, έχει εξελιχθεί σε "μήλον της έριδος" για τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι δύο μεγάλοι ποδοσφαιρικοί αντίπαλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, φαίνεται πως θα κοντραριστούν και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ήδη, είναι καταγεγραμμένο το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού της Άστον Βίλα, Κριστιάν Μπεντεκέ.

Οι "κόκκινοι" του Μέρσεϊσαϊντ έχουν κινηθεί για τον Βέλγο στράικερ, εκτιμώντας τον ως έναν πιθανό αντικαταστάτη του Ραχίμ Στέρλινγκ, και σκέφτονται να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς που υπάρχει και η οποία προσδιορίζεται στα 32,5 εκατομμύρια λίρες.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επιθυμώντας να καλύψει τα κενά που προκύπτουν από τη λήξη του δανεισμού του Ρανταμέλ Φαλκάο και την πώληση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, εξετάζει τον Μπεντεκέ.

Ακόμα, δεν έχει υπάρξει κρούση προς την Άστον Βίλα από τους "κόκκινους" του Μάντσεστερ, κάτι που όμως έχουν κάνει οι αντίστοιχοι του Λίβερπουλ.

Όσο για τον Μπεντεκέ, αυτός έχει εκφράσει την πρόθεση του να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο και φαίνεται πως θα το πετύχει...

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ