PREMIER LEAGUE

Στην Έβερτον ο Σνιντερλέν

Στην Έβερτον ο Σνιντερλέν
ANTHONY MCARDLE

Η Έβερτον ανακοίνωσε την απόκτηση του Μοργκάν Σνιντερλέν απ' την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Γάλλο μέσο να υπογράφει συμβόλαιο 4,5 ετών με τα "ζαχαρωτά". Διαβάστε το ποσό της απόκτησής του.

Παίκτης της Έβερτον είναι με κάθε επισημότητα ο Μοργκάν Σνιντερλέν. Τα "ζαχαρωτά" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γάλλου μέσου απ' την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 23.000.000 ευρώ, τα οποία μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα 27.500.000 με τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Απ' την πλευρά του, ο πρώην -πλέον- παίκτης των "Κόκκινων Διαβόλων" υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Ο Σνιντερλέν δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος όμως είχε καταστήσει σαφές πως ο παίκτης δεν πρόκειται να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού, αλλά μόνο με μεταγραφή.

Τη φετινή σεζόν, ο Σνιντερλέν πραγματοποίησε μόλις 8 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις, οι περισσότερες εκ των οποίων ήταν ολιγόλεπτες. Συνολικά, φόρεσε τη φανέλα των "Κόκκινων Διαβόλων" σε 50 παιχνίδια, αφήνοντας ως παρακαταθήκη ένα γκολ και δύο ασίστ.

"Θέλω απλά να παίξω ποδόσφαιρο. Θέλω να αφήσω το αποτύπωμά μου σ' αυτό το σύλλογο και να κάνω τα πάντα προκειμένου η Έβερτον να φτάνει εκεί που ανήκει. Είμαι πιο πεινασμένος από ποτέ και έτοιμος να φάω το... ποδόσφαιρο ξανά", δήλωσε ο 27χρονος άσος μετά την υπογραφή του συμβολαίου.

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μέχρι το 2018 στη Γιουνάιτεντ ο Φελαϊνί
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ