PREMIER LEAGUE

Σίλβα: "Έχουμε πνεύμα νικητή"

Manchester City's Spanish midfielder David Silva celebrates after scoring the opening goal during the UEFA Champions league, Group A, football match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, north-west England, on December 7, 2011.  AFP PHOTO/ODD ANDERSON (Photo credit should read ODD ANDERSEN/AFP/Getty Images)
Manchester City's Spanish midfielder David Silva celebrates after scoring the opening goal during the UEFA Champions league, Group A, football match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, north-west England, on December 7, 2011. AFP PHOTO/ODD ANDERSON (Photo credit should read ODD ANDERSEN/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Το πνεύμα μαχητή που διαθέτει η Μάντσεστερ Σίτι είναι ικανό να την οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, δηλώνει ο Νταβίδ Σίλβα.

Στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ παρέμεινε η Σίτι μετά τη νίκη της Κυριακής επί της Άρσεναλ στο "Etihad stadium". Ο Νταβίδ Σίλβα, στις δηλώσεις του εξήρε το πνεύμα νικητή που διαθέτουν οι συμπαίκτες του.

Το επεισόδιο μεταξύ του Μπαλοτέλι και του Ρίτσαρντς δεν λειτούργησε αρνητικά για τον Ισπανό που θεωρεί ότι τέτοια περιστατικά δείχνουν και την αποφασιστικότητα των παικτών για διάκριση.

" Γεγονότα σαν και αυτό μπορεί να έχουν θετικό αντίκτυπο στην ομάδα. Όλοι δίνουν το 100% στις προπονήσεις. Αυτά συμβαίνουν. Είμαστε ενωμένοι και υπάρχει ομαδικό πνεύμα στην ομάδα. Δεν έχω συμμετοχή σε ανάλογα περιστατικά γιατί είμαι ήρεμος άνθρωπος. Πρέπει να σέβεσαι τον χαρακτήρα του καθενός και προτιμώ να μην εμπλέκομαι και να παραμένω ψύχραιμος", τόνισε ο Σίλβα.

Η μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα κρατήσει μέχρι το τέλος της σεζόν, σύμφωνα με τον Σίλβα.

" Ξέρουμε ότι η Γιουνάιτεντ θα μας πιέσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στον στόχο μας. Αυτή την στιγμή η Γιουνάιτεντ είναι πίσω από μας. Πρέπει να κερδίζουμε για να διατηρήσουμε την διαφορά που έχουμε".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ