PREMIER LEAGUE

Περιμένει να απολυθεί ο Γιολ

Περιμένει να απολυθεί ο Γιολ
© GETTY IMAGES

Ο Μάρτιν Γιολ έχει εκμυστηρευτεί στο περιβάλλον του πως περιμένει να απολυθεί από τη Φούλαμ, άνθρωποι της οποίας είναι δυσαρεστημένοι όχι μόνο από τα αποτελέσματα αλλά και από τις δηλώσεις του.

Κάκιστη εκκίνηση έχει κάνει η Φούλαμ στη φετινή Premier League έχοντας ως τώρα μία νίκη και συνολικά τέσσερις βαθμούς.

Οι Λονδρέζοι βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχασαν από την Κάρντιφ το Σάββατο και όλα δείχνουν πως ο Μάρτιν Γιολ θα είναι ο επόμενος προπονητής που θα απολυθεί.

Ο ίδιος, μάλιστα, φαίνεται πως το έχει συνειδητοποιήσει όπως αναφέρει και η "Dail Mail". O Γιολ φοβάται πως ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας, Σαχίντ Καν, θέλει ένα μεγαλύτερο όνομα ως προπονητή, τη στιγμή που και τα αποτελέσματα δε βοηθούν τον Ολλανδό.

Επιπλέον, υπάρχουν άνθρωποι εντός του συλλόγου που δεν είναι ευχαριστημένοι μαζί του, καθώς δεν τους άρεσαν τα πρόσφατα σχόλια του Γιολ για την κριτική που άσκησε στους οπαδούς και στη μεταγραφική πολιτική του συλλόγου, ο οποίος σύμφωνα με τον 57χρονο δεν ξόδεψε όσα θα έπρεπε.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Γιολ θα είναι στον πάγκο στο παιχνίδι με τη Στόουκ, όμως, σε περίπτωση ήττας του θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένη η απόλυσή του. Ήδη στη Φούλαμ έχουν αρκετούς προπονητές στο μυαλό τους με πρώτον τον Μάρτιν Ο'Νιλ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ